Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam și-a îngrijorat fanii, după ce a postat un filmuleț. Artistul, în pragul disperării: „Aș vrea să mă audă toată lumea”

collage maker 03 apr 2023 01 38 pm 5025 8rbi4s0x scaled


În mediul online, cunoscutul manelist a avut un moment de sinceritate, ba chiar de înțelepciune, așa că a simțit că trebuie neapărat să le transmită un mesaj urmăritorilor lui de pe rețelele sociale.

Citește și: Care este motivul pentru care se ceartă cel mai des Roxana Dobre și Florin Salam. Ce a dezvăluit soția artistului în mediul online

Florin Salam, mesaj neașteptat pentru fani, dar și pentru familia sa. Ce i-a rugat să facă

Într-un nou filmuleț pe care l-a postat recent, Florin Salam a apărut într-o ipostază umilă, destul de neobișnuită, mai ales că artistului îi place să zâmbească și să se bucure de viață. Manelistul, extrem de emoționant, dar și obosit, așa cum a povestit chiar el, i-a rugat pe fani să fie mai buni unii cu ceilalți și, dacă nu pot face o faptă bună, măcar să aducă o vorbă frumoasă.

„Vă salut pe toți cei care sunteți alături de mine. Îi salut și pe cei pe care nu am apucat să îi cunosc. Îmi salut toată familia. O parte din familie, o parte mare din familia mea poate nu o văd de mult timp pentru că am meseria așa natură și stau departe de ei, ca să muncesc și să le aduc o pâine acasă.

Asta e viața…Trebuie să pierdem ceva ca să câștigăm altceva câteodată. Mă scuzați, poate am început așa brusc. Sunt și obosit și nu știu dacă am început bine sau nu. Ceea ce vreau să spun este că, noi, toți oamenii trebuie să fim la fel.

Nu contează că altul e român, că e țigan, că e bogat, că e sărac, că e infractor, că e polițist. Aș vrea să mă audă toată lumea și copiii mei. Nu găsisem un fel de exprimare până acum. Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui. Cumva, trebuie să ne adunăm, să comunicăm și noi, în familie și cu oamenii pe care nu îi cunoști, că nu e greu să îl întrebi dacă simți ceva, să-l ajuți, că poate tu afli mai repede”, a început Florin Salam, în filmulețul care a durat câteva minute.

Citește și: Florin Salam, filmat în timp ce își duce familia la restaurant cu limuzina! Soția lui a dat din casă

În continuare, artistul vorbește despre cât de importantă este relația cu Divinitatea, moment în care a devenit extrem de vulnerabil și de sincer. Mai mult, i-a rugat pe fani, dar și pe familia lui, să fie mai atenți la cei din jur.

„Oameni buni, uite din momentul ăsta, 10 lei tot ai în casă. O pâine, două, trei tot ai în casă. Alții au milioane. Credeți-mă eu nu sunt bogat. Sunt bogat pentru că îi am pe copii și am puterea să transmit mesajul ăsta. Asta ar fi cea mai mare bogăție a mea, să fiu tot timpul cum sunt acum. Că am foarte multe greșeli și îmi pare rău. La ce dar mi-a dat Dumnezeu mie, eu nu trebuia să greșesc niciodată.

Oameni buni, aveți 10 lei în casă. Când ieșiți peste o oră afară, dați 5 lei înapoi la un amărât. Nu ai 10 lei, dar ai 3 pâini. Poate că ai nevoie de ele că ai copii mulți, dar rupe jumate sau un colț de pâine. Și voi, ăștia mai bogați, nu mi-e rușine să o spun. Haideți să începem să facem bine. Că noi toți când greșim, tot Pământul ăsta când facem rele, dăm viață celuilalt pentru care nici nu pot să-i pronunț numele. Haideți să facem bine, ca să prindă viață Dumnezeu și să coboare celălalt.

Uite, din momentul ăsta, dacă dai un colț de pâine, dacă dai 5 lei cuiva, dacă zici o vorbă bună, chiar dacă nu ai nimic, dar măcar fă o rugăciune, și roagă-te să scapi de cealaltă parte, și să-l oprești doar pe Dumnezeu în suflet, dacă tot Pământul ar gândi așa, atunci Dumnezeu se hrănește cu asta. Și nu trebuie să ne forțeze, trebuie să vadă că noi venim cu situația asta”, a transmis Florin Salam în mediul online.

Fiica lui Dan Bursuc și-a reclamat fostul iubit la DIICOT. Îl acuză de șantaj și bătăi crunte…
Mircea Radu a povestit cu ce se ocupă în prezent. Ce mai face fostul prezentator, după ce s-a retras din televiziune…

1680430837 Spectaculosul show al transformărilor a revenit cu un nou sezon. Vezi primul episod în AntenaPLAY!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Made in Romania

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga...

Film

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga...

Sport

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga...

Bizar

Trupul unei femei decedate din cauza Covid-19 a fost exhumat după doi ani. Familia crede că tratamentul i-a adus sfârșitul