Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam s-a întors la secția de poliție. ”E cineva din branșă care face rău”

florin salam sectia de politie


Anul acesta, belelele se țin lanț de Florin Salam. În urmă cu o săptămână, manelistul a ajuns la secția de poliție după ce a primit mai multe acuzații de înșelăciune. Problemele sunt departe de a fi rezolvate, căci artistul a ajuns acum, din nou, pe mâna poliției.

Florin Salam s-a prezentat să semneze controlul judiciar

Florin Salam este în centrul atenției de săptămână trecută, de când la adresa sa au fost aduse acuzații grave. Mai multe persoane l-au acuzat pe Regele Manelelor că ar fi încasat banii pentru trei evenimente și că nu s-a prezentat la niciunul dintre el.

Pe numele lui Florin Salam s-a deschis dosar de înșelăciune, astfel că manelistul a ajuns la secția de poliție. După ce a oferit mai multe declarații săptămâna trecută, acesta a fost plasat sub control judiciar. Însă, acum, a revenit la secție de poliție.

Florin Salam s-a prezentat din nou la secția de poliție. Manelistul a fost mai sincer și mai deschis ca niciodată și a vorbit despre acest subiect. Regele Manelelor s-a declarat nevinovat și consideră că alte persoane îi vor răul.

Florin Salam a ajuns la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar. Artistul a profitat de această ocazie și a făcut declarații cu privire la poziția lui în acest scandal. Soțul Roxanei Dobre a recunoscut că nu îi stă în fire să facă așa ceva și că la mijloc este mâna unor oameni răi.

Manelistul speră ca adevărul să iasă la iveală cât mai repede

Florin Salam speră să i se facă dreptate și este convins că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Acesta crede că avocații își vor face treaba, iar fanii se vor convinge că el nu are nimic de-a face cu acuzațiile care i se aduc.

Ba mai mult, Florin Salam este de părere că tot cei din breasla lui îi vor răul. Manelistul nu înțelege de ce i-ar pune cineva bețe-n roate și ar încerca să îl țină cât mai departe de scenă.

”Credeți-mă din suflet, sunt oameni care vor să facă o grămadă de șmecherii din astea, să îmi facă mie rău. Nu știu de ce vor să mă țină departe de scenă.”, a spus Florin Salam potrivit antena3.ro.

Florin Salam se bazează pe avocați pentru a scoate adevărul la lumină. Artistul vrea să își țină fanii la curent așa că, imediat cum va afla informații noi, le va comunica tuturor.

”Domnii avocați trebuie să-mi afle neapărat despre ce e vorba și atunci să lumă niște măsuri și să vă țin la curent. Nu este bine deloc ce se întâmplă. E cineva din branșă care face rău.”. a mai declarat artistul potrivit aceleiași surse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Mikaela Shiffrin a anunţat, vineri seară, în social media, că este recunoscătoare că nu a suferit o accidentare gravă la Cortina d’Ampezzo, ea menţionând...

Sport

Conducătorul de joc sloven al echipei Dallas Mavericks, Luka Doncic, a marcat 73 de puncte în victoria, scor 148-143, în faţa formaţiei Atlanta Hawks,...

Muzica

Costel Corduneanu a murit în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, într-o clinică din Târgu Mureș. Presa locală menționează că,...

Sport

Vince McMahon, patronul emblematic al wrestlingului american în calitate de preşedinte al holdingului care supervizează atât WWE (World Wrestling Entertainment), cât şi (UFC Ultimate...