Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam nu și-a putut stăpâni lacrimile! Manelistul, emoționat după urarea soției sale de ziua lui: ”La vorbele pe care le-a spus…” / VIDEO

3845172763378098020531591329295877802869898n


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Florin Salam nu și-a putut stăpâni lacrimile! Manelistul, emoționat după urarea soției sale de ziua lui: ”La vorbele pe care le-a spus…” / VIDEO

De Ilinca Lunca. Publicat Luni, 02 Octombrie 2023, 11:48
Actualizat Luni, 02 Octombrie 2023 la 11:48

Florin Salam a împlinit vârsta de 44 de ani și a avut întreaga familie alături de el. Manelistul este un bărbat norocos, cu o soție cum mulți bărbați și-ar dori. Cântărețul a simțit acest lucru și în cea mai importantă zi din an, deoarece nu și-a putut stăpâni lacrimile când a ascultat urarea soției sale, Roxana Dobre.

Roxana Dobre este o soție demnă de luat exemplu.

Instagram

  • Florin Salam a fost emoțioant
  • Ce mesaj i-a transmis Roxana Dobre

Manelistul a avut parte de o zi de vis alături de copiii și soția lui. Florin Salam a împlinit vârsta de 44 de ani, iar cea care l-a emoționat până la lacrimi a fost chiar Roxana Dobre, cu o urare care i-a atins coarda sensibilă.

Florin Salam este un bărbat dedicat familiei sale, iar iubirea pe care o primește din partea copiilor și soției îl face să se simtă împlinit.

Florin Salam nu și-a putut stăpâni lacrimile

Spre deosebire de alți ani, Florin Salam a ales ca, de această dată, să își sărbătorească ziua de naștere în parc, alături de fetițe și soția lui. Cu ei a mai fost și un prieten, care l-a surprins pe manelist în ipostaze rare, în care își scoate la vieală latura sensibilă. Roxana Dobre a profitat de ziua specială și i-a făcut o urare emoșionantă soșului ei.

Florin Salam a ascultat cu atenția ceea ce a spus Roxana Dobre și a încercat, cu greu, să își stăpânească lacrimile. Manelistul a fost impresionat de femeia pe care o are alături și a exprimat acest lucru, spunând că este normal să se emoționeze atunci când aude astfel de urări din partea soției lui, iar dacă ar plânge, ar face-o de fericire.

”Și dacă aș plânge, care ar fi problema. La vorbele pe care le-a spus nevasta mea, puteam să plâng de fericire. Nu am cum să plângă că e o grămadă de lume pe aici. Nu are rost, măi, să plâng acum”, a spus Florin Salam, pe TikTok.

@tania_plesa emoționat și mandru @Tania💠 @Tania💠 @Tania💠 ♬ sonido original – Tania💠

Ce mesaj i-a transmis Betty Salam

Betty Salam are o relație foarte apropiată cu tatăl ei, chiar dacă și ea are acum familia ei. Fiica lui Florin Salam i-a făcut o urare la fel de impresionantă manelistului, prin care a exprimat ce familie frumoasă și unită formează împreună. Fiica lui este la rândul ei mamă, însă tatăl ei a rămas la fel de important pentru ea.

”Suntem bine, am fost la biserică şi acum mergem să mâncăm ceva, după aceea trebuie să mă duc să mă pregătesc şi eu pentru locul de joacă.

Cu tatăl meu am vorbit puţin mai devreme. Să aibă cea mai frumoasă viaţă alături de noi, să fie liniştit, să fie iubit, iubit oricum este, şi să fie sănătos, să ne bucurăm unul de celălalt, toţi copiii, toată familia”, a spus Betty Salam, la Star Magazin.

CITEȘTE ȘI:

  • Cât de recunoscător îi este Florin Salam lui Nuțu Cămătaru că a ajuns sus: „Este un om care m-a învățat numai de bine!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Incidente în care au fost implicaţi suporteri au izbucnit aproape de finalul meciului dintre West Bromwich Albion şi Wolverhampton, duminică, în Cupa Angliei, ceea...

Sport

Jules Koundé, titular în meciul pierdut de FC Barcelona cu 3-5 în faţa echipei Villarreal, a fost victima unei spargeri la locuinţa sa, sâmbătă...

Sport

Naţionala Suediei a obţinut duminică, la Koln, medalia de bronz a Campionatului European, după ce a învins în finala mică a competiţiei gazda Germania,...

Muzica

Homepage » Monden » Emisiuni TV » Xtra Night Show. Forin Salam s-a întors la concerte! Cum se simte manelistul după patru spectacole în...