Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam, moment emoționant în cadrul unui concert! Manelistul a îngenuncheat în fața unei bătrâne. VIDEO

91ca1592 ab73 49dd 9caf 52960d5871e6


Florin Salam a fost protagonistul unui moment absolut emoționant, în cadrul unui eveniment care sărbătorește Ziua Romilor. „Regele Manelelor” a coborât de pe scenă și a îngenuncheat în fața unei bătrâne, cântându-i o melodie specială.

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat încă de la începutul anilor 2000, atunci când piesele lui erau cântate de o țară întreagă. Timpul a trecut, însă artistul și-a păstrat notorietatea, fiind chiar și astăzi idolul unor generații. 

Recent, Florin Salam a fost invitat să cânte, alături de formația lui, la un eveniment ce marchează Ziua Romilor. În timpul concertului, acesta a coborât de pe scenă și și-a îndreptat întreaga atenție către o bătrânică ce se bucura de spectacol. Când nimeni nu se aștepta „Regele Manelelor” a început să îi cânte o piesă despre „mamă”, iar momentul a emoționat pe toată lumea. 

Ulterior, Florin Salam a îngenuncheat în fața femeii și s-a arătat și el copleșit de emoții, iar ochii i s-au umplut de lacrimi. Mai mult decât atât, i-a oferit acesteia mai multe bancnote de 100 de lei și i-a transmis un mesaj:

„Pe mama mea o văd o dată la două, trei luni. Eu am o perioadă mai grea acum. Au încercat să mă bage pe la pușcărie. Au încercat să îmi facă rău. Și credeți-mă, nu am supărat pe nimeni niciodată. Nu renunț în viața mea, că voi îmi dați putere! Vreau să îți dau un cadou de la mine”, i-a spus Florin Salam bătrânei.

Momentul s-a viralizat rapid în mediul online, oamenii fiind extrem de emoționați de gestul făcut de Florin Salam:

„Momentul acela când banii, chiar n-au nici o valoare; Am fost prezent la eveniment. Este un om de milioane. Respect, Florin Salam; Am izbucnit în lacrimi, să-ți dea bunul Dumnezeu sănătate. Atât ție cât și bătrânicii; Florin Salam a fost mereu un domn și asta se vede”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Sorana Cîrstea, locul 29 WTA, a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de la Eastbourne, cu premii de 922.573 de dolari. Cîrstea...

Sport

Jaqueline Cristian, locul 65 WTA, a fost eliminată, duminică, în primul tur al turneului de categorie WTA 500 de la Bad Homburg. Cristian a...

Sport

Selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti, se aşteaptă ca jucătorii săi să aibă o reacţie bună după nfrângerea de joi, cu scorul de 0-1, din meciul...

Sport

Echipa naţională a revenit, duminică, în cantonamentul de la Wurzburg şi, după câteva ore petrecute alături de familii, jucătorii au intrat în procesul de...