Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam, mașini de sute de mii de euro

la inima m ai ars florin salam


Florin Salam nu face rabat atunci când vine vorba despre mașini de sute de mii de euro. Cântărețul a investit în garajul său mai ales că îi place confortul. Ultima investiție a artistului a fost un Merceds GL Class, în valoare de peste 200.000 de euro. Dar pentru soția lui artistul nu s-a uitat la bani.

Pe de altă parte acesta a mai investit într-o mașină extrem de scumpă. Este vorba despre un Cadillac Escalde model 2020 care costă aproximativ 100.000 de euro. Manelistul a făcut această dezvăluire chiar pe contul lui de tik-tok. Acolo a prezentat și celelalte mașini pe care le are în garaj.

Sute de mii pe bolizi de lux

Manelistul mai are un Rolls Royce Phatom pe care a dat 200.000 de euro, dar și un Audi R8 Spider. Aceasta este una dintre mașinile de suflet ale artistului. A cumpărat-o acum 9 ani și a costat atunci nu mai puțin de 170.000 de euro. Așa se face că garajul lui Florin Salam valorează mai mult de jumătate de milion de euro.

Practic o investiție pe termen lung. Dacă la capitolul mașini artistul stă foarte bine, la capitolul cântări, lucrurile au evoluat în sens negativ. Asta pentru că în ultima perioadă Salam s-a confruntat cu mai multe plângeri din partea celor care l-au plătit să cânte la diferite evenimente. Potrivit acestora, artistul nu s-a mai prezentat, dar a încasat o parte din bani.

Salam acuzat că nu și-a respectat contractele

Așa că păgubiții au mers la poliție pentru a depune plângere. În acest moment ar fi nu mai puțin de trei plângeri pe numele artistului legat de acest aspect. Paguba totală ar fi estimate undeva la 18.000 de euro.

Polițiștii și procurorii fac cercetări în acest dosar și a fost audiat chiar și cântărețul. Iar ca tacâmul să fie complet, acesta mai trebuie să dea socoteală și pentru că ar fi agresat o tânără într-o camera de hotel, la începutul acestui an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Florin Salam a făcut show la Satu Mare. Ploaia nu a speriat pe nimeni, iar distracția a fost la cote maxime în Grădina Romei...

Muzica

Florin Salam vine în concert la Satu Mare. Evenimentul va putea fi urmărit gratuit în Grădina Romei din municipiu, în cadrul Zilei Culturale a...

Muzica

Mega concert de manele la Gilău, cu Florin Salam și Tzancă Uraganu. Se pregătesc delicii culinare spectatorilor  Cluj24.ro Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general:...

Sport

Kasper Schmeichel, căpitanul naţionalei Danemarcei la Campionatul European, a semnat joi seară un contract pe un sezon cu Celtic Glasgow. În vârstă de 37...