Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam își sărbătorește ziua onomastică! Cum petrece alături de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

uhttps3A2F2Fspynews.ro2Fuploads2Fmodules2Fnews2F02F20242F42F282F3341562Fimg 6


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Florin Salam își sărbătorește ziua onomastică! Cum petrece alături de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 28.04.2024 la 16:28
Actualizat pe 28.04.2024 la 19:00

Clipe speciale în familia lui Florin Salam! Regele Manelelor își sărbătorește ziua onomastică, într-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și îi este alături, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată până acum.

Florin Salam și Roxana Dobre își petrec sărbătoarea de Florii împreună.

Instagram

  • Zi specială pentru Florin Salam
  • Regele Manelelor este sărbătorit de familia lui

Creștinii sărbătoresc astăzi floriile, una dintre cele mai importante de dinainte de Paște. Nu este doar o zi cu o puternică încărcătură divină, ci și un motiv de sărbătoare pentru toți cei care poartă nume specifice.

Este și cazul lui Florin Salam, care sărbătorește alături de familia lui, una dintre cele mai speciale duminici.

Florin Salam își sărbătorește ziua onomastică

Florin Salam a avut un program foarte încărcat în ultima perioadă, motiv pentru care a fost plecat de acasă aproape în permanență.

Și-a onorat evenimentele la care a fost plătit să cânte, spunând că nu vrea să mai aibă probleme. Însă, iată că în ciuda acestui lucru, găsește și zile libere, în care să se bucure de timpul petrecut cu familia.

Astăzi, Regele Manelelor a stat alături de familia lui și s-a odihnit. Nu întâmplător, ci pentru că este tocmai ziua lui onomastică.

După cum știm, Florin Salam este foarte religios și respectă cu sfințenie sărbătorile din calendar. Roxana Dobre i-a făcut o urare emoționantă și este alături de el în această zi specială.

”La mulți ani, viața mea! Să ne trăiești! Să fii sănătos!”, i-a transmis Roxana Dobre lui Florin Salam.

Manelistul a avut chiar și patru concerte în aceeași seară

Florin Salam s-a întors pe scenă și la evenimente după câteva luni de pauză. După ce și-a rezolvat toate problemele, atât de sănătate, cât și cu legea, manelistul și-a propus să fie tot mai des aproape de fani și de cei care îl iubesc. Așadar, acum este prezent chiar și la patru evenimente în aceeași noapte.

”Sunt obosit că vin de la patru cântări, dar mergem peste tot. N-am promis la toată România că mergem peste tot? Să nu le mai aud pliscul! Vine regele înapoi! Patru într-o zi. De distanțe…patru sute de kilometri, 300 de kilometri”, a declarat Florin Salam, la Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI:

  • Știrile Antena Stars. Nuțu Cămătaru, zi de naștere cu fast. Florin Salam i-a cântat toată noaptea / VIDEO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Componenţii Team Romania au efectuat, luni, primele antrenamente la Paris, pentru Jocurile Olimpice, anunţă COSR. Canotorii au ieşit ape apă în Baza nautică Vaires...

Sport

Cel mai în vârstă campion olimpic al României, canoistul Leon Rotman împlineşte, luni, 90 de ani, exact cifra medaliilor de aur câştigate de România...

Muzica

Florin Salam a făcut show la Satu Mare. Ploaia nu a speriat pe nimeni, iar distracția a fost la cote maxime în Grădina Romei...

Muzica

Florin Salam vine în concert la Satu Mare. Evenimentul va putea fi urmărit gratuit în Grădina Romei din municipiu, în cadrul Zilei Culturale a...