Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam, în lacrimi! Regele și fiica sa au înduioșat internetul

Florin Salam Betty Blue 1 scaled


Florin Salam și fiica sa au impresionat tot internetul. În timpul unei transmisiuni live pe TikTok, Salam este surprins alături de fiica sa, Betty Salam. În fața acesteia, el se înclină și îi jură iubire veșnică.

Florin Salam și Betty au impresionat tot internetul

Florin Salam și fiica sa, Betty, au adus un zâmbet pe fețele tuturor! După ce a întâmpinat unele momente dificile, chiar recent, artistul de muzică manele a realizat că familia este tot ceea ce contează în viață.

În timpul unei transmisiuni live pe platforma TikTok, regele manelelor își exprimă admirația pentru fiica sa, apreciind-o pentru sprijinul acordat în momentele dificile și pentru iubirea necondiționată pe care i-a oferit-o mereu.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Florin Salam își iubește fiica enorm

În timpul unei transmisiuni live pe TikTok, în care artistul interacționa cu alți internauți, Betty Salam a făcut o vizită tatălui ei. Acest gest a emoționat profund pe regele manelelor, care a început să plângă în fața fiicei sale

„Fata mea care mereu m-a înțeles. Îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Eu mai am trei copii cu Ruxi, dar Beti îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Ca să îmi dea viață să trăiesc, uitați-o! Dragostea mea, ochișorii mei, te iubesc.

Ești dragostea lui tăticul până oi intra în pământ! De unde vii tu acum? Ai venit la tăticul tău? Mă mai iubești?”, i-a spus Salam fiicei sale, în timp ce plângea.

„Cel mai mult te iubesc”, i-a spus Betty.

auto-format="rspv" data-full-width="">

„Eu sunt regele tău? Până intru în pământ sunt viața ta?”, a întrebat-o cu lacrimi în ochi Florin Salam.

„Te iubesc, te iubesc mult, mult!”, i-a răspuns tânăra tatălui său, în timp ce îi săruta mâinile.

„Uitați-vă, oamenilor ce am aici, mai am cuvinte să vorbesc? Of, Doamne. Am emoții când o iau în brațe, nu mai știu de capul meu. Ați văzut cine a venit la mine? Beticu meu”, a continuat manelistul, abia abținându-se să nu mai plângă.

@__ana.03__ #viral ♬ sunet original – AnnaMaria

Florin Salam a fost audiat de poliție

Manelistul a fost ridicat cu mandat. Acesta a fost adus la audieri în Târgoviște pentru a oferi detalii în ceea ce privește dosarul în care este cercetat.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Așadar, au apărut primele imagini cu artistul dus de polițiști la secția din Târgoviște.

Florin Salam a transmis un mesaj video după ce a plecat de la secția de poliție.

„Toți ăștia care fac scenarii de genul ăsta vor pierde. Vor pierde, că n-au dovezi și se strică și cu Florin Salam și să se pun rău chiar și cu poliția, că pot să vă dau în judecată. Eu pot să vă dau în judecată pe ăștia care vreți să-mi pătați imaginea”, a transmis manelistul pe pagina sa de socializare.

Florin Salam ar fi primit bani să cânte la o nuntă. Acesta nu și-ar fi onorat angajamentul, iar cel care l-a plătit a făcut plângere împotriva lui.

Acesta a fost luat de poliție după ce ar fi primit de mai multe ori citații să se prezinte la audieri, însă nu a mers niciodată.

Potrivit sursei menționate, un bărbat din Dâmbovița îl acuză pe manelist că nu a mers să cânte la nunta lui. Aceștia ar fi făcut o înțelegere și i-ar fi plătit chiar și 5.500 de euro.

Totuși, cei doi nu aveau un contract semnat. În acest context, bărbatul care susține că a fost păgubit nu a putut merge în instanță, ci a trebuit să se adreseze poliției.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Echipa olandeză PSV Eindhoven a bifat duminică, în deplasare, a 14-a victorie consecutivă din acest sezon, după 2-1 cu formaţia Feyenoord Rotterdam. Echipa antrenată...

Muzica

Betty Salam și Andrei Ursu s-ar număra printre concurenții noului sezon „Asia Express” Filmările noului sezon „Asia Express” vor începe în aproximativ două săptămâni,...

Sport

Echipa spaniolă Alaves, echipa lui Ianis Hagi, a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Mallorca, în etapa a 15-a din...

Sport

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii. Gazdele au...