Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam i-a pus la punct pe duşmani: Eu sunt șeful nunților

florin salam.v1


Florin Salam i-a pus la punct pe dușmani după scandalurile din ultimele zile. Manelistul le-a transmis că el este regele nunților şi nimic nu-l va opri să-şi facă meseria. Mai mult, a făcut apel la oameni să-l contacteze direct atunci când au nevoie de el.

Florin Salam a fost implicat în mai multe scandaluri, iar ultimul scandal i-a pus capac, dar nu s-a lăsat intimidat. Manelistul  a venit cu un mesaj pentru toți cei care nu mai pot de grija lui. Manelistul a ajuns la poliție, după ce un bărbat din Târgoviște a reclamat faptul că l-a păcălit. Bărbatul a declarat că Florin Salam ar fi luat avansul pentru nuntă, dar n-a venit la eveniment. De asemenea, nici nu i-a înapoiat banii.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Florin Salam le-a trnsmis duşmanilor: Sunt șeful banilor

Florin Salam a vorbit despre cele întâmplate, după ce un bărbat din Târgoviște susține că i-a dat avans 5.500 de euro. Pentru a demonstra că nu minte, mirele a prezentat un clip video înregistrat chiar de Florin Salam unde confirma participarea la nunta programată pentru 21 august 2021, la Târgoviște. Păgubitul nu vrea altceva decât să-şi recupereze banii.

Florin Salam. Sursa foto: Facebook

Sătul de atâtea scandaluri, manelistul a venit cu o replică pentru toți cârcotașii intitulându-se „șeful nunților”, dar și al banilor.

„Eu sunt șeful nunților, eu sunt șeful banilor. Și de acum încolo, 20 de ani, 30 de ani, chiar și 100 de ani, am să bag boală în dușmani. Că am o vorbă de mătase, eu fac nunțile frumoase și să audă lumea multă. Fără minte, nunta îi urâtă. Lasă să audă lumea multă că fără mine, nunta îi urâtă”, a transmis Florin Salam.

auto-format="rspv" data-full-width="">

 

Manelistul spune că lumea a luat-o razna

Managerul lui spune cu totul altceva. Mirele ar fi refuzat să primească banii înapoi încercând să-l șantajeze pe artist, în speranța că se va alege cu o sumă mai mare de bani.

„Domnul din Târgoviște a fost chemat la București de peste 7 ori, dacă nu mă înșel. Inclusiv Florin l-a sunat personal de vreo două ori să vină la București, pentru că el a dat acești 5.000 de euro mai mult cu japca. Florin a fost întâmpinat de acest om la o nuntă. «Dacă poți să vii frate, îți dau și eu ăștia, dacă nu, ține-i cadou. Dacă nu poți să vii, că eu te iubesc», zicea el. Regiile lor.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Astea-s măgării. Într-adevăr, omul i-a dat bani lui Florin, dar evenimentul a fost pe 20.000 euro. S-a dat un avans de 5.000 de euro. El nu a căutat să-i dăm bani înapoi, a căutat altceva. El a șantajat cu televiziunea și cu presa. Dacă voi vă imaginați că Florin Salam nu i-ar mai fi dat 5.000 de euro lui ăla…înseamnă că lumea a luat-o razna”, a declarat managerul lui Florin Salam.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Betty Salam și Andrei Ursu s-ar număra printre concurenții noului sezon „Asia Express” Filmările noului sezon „Asia Express” vor începe în aproximativ două săptămâni,...

Sport

Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Florenti Pera, a declarat duminică, după victoria României cu Serbia, la CM, că este mândru de jucătoarele sale. ”Sunt...

Muzica

Florin Salam este în centrul atenției, în ultima perioadă, din cauza scandalurilor în care este implicat. Ultimul adus în atenția opiniei publice este cel...

Muzica

În urmă cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama...