Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam, despre banii pierduți la jocurile de noroc

alam2


Binecunoscutul cântăreț de manele Florin Salam, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre sumele de bani pe care le-a cheltuit la jocurile de noroc.

Florin Salam, pe numele său real Florin Stoian, a fost prezent la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Printre altele, cântărețul de manele a făcut declarații și despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc și despre sumele pe care le-a cheltuit prin cazinouri.

Florin Salam, despre banii pierduți la jocurile de noroc. ”Eu nu o să am bani mulți niciodată, dar nu mă interesează”

Întrebat de către Denise Rifai despre banii pierduți la jocurile de noroc, Florin Salam a mărturisit că, deși a pierdut sume importante, a și câștigat foarte mulți bani.

„Am și câștigat! Eu dacă eram mai controlat, rămâneam în câștig rău de tot de la jocuri. Cred că n-a câștigat nimeni, nici milionarii ăia care veneau cu bani mulți. (…) Eu jucam pe ascuns, să nu mă vadă lumea. Jucam că-mi plăcea să joc. E suspansul ăla. E o zăpăceală și aia, ca un drog. Am câștigat bani mulți de la jocuri. Câștig câteva sute de mii o dată. Dar și risc, muncesc doua luni după, sau poate mai mult, poate un an. (…) Jucam și o sută de mii, și 50 de mii, și 200 de mii, depinde câți bani aveam la mine sau cât puteam să fac rost în noaptea aia, dacă tot pierdeam. Eu nu prea țin cont la cașcaval. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a creat așa. Eu nu o să am bani mulți niciodată, dar nu mă interesează. O să am bani când vreau eu. Dar așa, per total, eu să mă trezesc bătrân cu bani mulți? Nu! M-aș oftica! Asta înseamnă să-i strâng. Nu vreau niciodată. Vreau tot ce fac, să-i cheltui. Bine ar fi să încep să-i cheltuiesc bine”, a mărturisit Florin salam, potrivit wowbiz.ro.

http%3A%2F%2Fgandul.ro%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F09%2Falam1

Florin Salam a discutat despre posibilitatea unei eventuale retrageri din industria muzicală.

“Nu vreau să renunț niciodată. Daca nu, o să vină o perioadă probabil când nu voi mai merge la evenimente private…O să fac în așa fel încât să cânt la spectacole pentru oamenii care ascultă muzica mea. Pe stadioane, pot să adun o sută, două sute de mii de oameni. O să trecem la alt nivel. Dar deocamdată nu mi-am găsit niste oameni care sa se ocupe de asta…”, a spus Florin Salam, notează kanald.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Florin Salam, este cu siguranță unul dintre cei mai bogați cântăreți de petrecere, dar nu vrea să se deconspire. Cu toate acestea nu s-a...

Sport

Clubul german de fotbal FSV Mainz a anunţat vineri că a reziliat contractul jucătorului său Anwar El Ghazi, după deschiderea unei anchete judiciare pentru...

Muzica

In articol: Florin Salam nu mai are nevoie de nicio descriere, căci toată lumea știe că este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de...

Muzica

In articol: Cu ce se ocupă Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty Salam? Bărbatul și fiica lui Florin Salam trăiesc o poveste de dragoste de...