Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam, acuzat că a tras țeapă de 5.000 de euro! „M-a dus cu vorba!“

Florin Salam acuzat ca a tras teapa de 5.000 de euro


Manelistul Florin Salam este acuzat că a tras țeapă de 5.000 de euro. Plângerea penală a fost depusă de un bărbat pentru înșelăciune împotriva lui Florin Salam. Manelistul pare a nu mai scăpa de probleme, după ce recent o femeie l-a acuzat că ar fi lovit-o.

Florin Salam, acuzat că a tras țeapă de 5.000 de euro

Problemele par a se ține lanț de manelistul Florin Salam. Un bărbat i-a făcut plângere penală penală pentru înșelăciune lui Florin Salam, declarând că manelistul l-a înșelat cu suma de 5.500 de euro.

Florin Salam ar putea ajunge din nou în fața polițiștilor, asta la doar o lună, după ce o femeie din Capitală l-a acuzat de agresiune. De această dată este vorba despre o plângere penală pentru înșelăciune depusă împotriva manelistului.

Un bărbat din Dâmboviţa susține că s-ar fi înţeles cu manelistul ca acesta să îi cânte la nuntă, iar pentru asta i-ar fi plătit, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro. Potrivit celui care a depus plângerea, totul ar fi decurs conform planului până pe 21 august 2023, ziua evenimentului.

Atunci, manelistul ar fi spus că întârzie, ca într-un final să își închidă telefonul și să nu mai participe deloc.

Păgubitul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul a povestit că Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

Bărbatul vrea banii înapoi

Deoarece cei doi nu aveau un contract scris, ci doar o înțelegere verbală, nu s-au putut adresa instanței civile astfel că a fost făcută această plângere penală pentru înșelăciune prin care victima speră să își recupereze cei 5.500 de euro.

„Eu i-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, a spus bărbatul care a depus plângerea.

Bărbatul spune că nu are pretenții la daune, ci își vrea doar banii înapoi.

„Tot ce vreau este să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…”, a mai spus bărbatul care a făcut plângerea penală împotriva lui Florin Salam.

Din cele spuse de bărbat, manelistul ar fi făcut chiar şi un clip de promovare împreună cu bărbatul de la care a primit bani.

Rămâne acum ca organele competente să se pronunțe asupra plângerii penale prin care Florin Salam este acuzat că a tras țeapă de 5.000 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, sunt împreună de nouă ani. Concurenții de la Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor sunt căsătoriți...

Sport

Pep Guardiola i-a lăudat pe jucătorii săi de la Manchester City ca fiind „supermeni”, în timp ce aceştia şi-au continuat cursa pentru al patrulea...

Muzica

Betty Salam, dezvăluiri despre participarea la Asia Express. Vedeta de la Antena 1 susține că are „încredere în Cătălin”, bărbatul cu care formează o...

Muzica

Un videoclip în care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din...