Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam a fost internat la spital, din cauza unor „probleme de sănătate grave” Artistul trebuia să cânte la o nuntă, dar nu s-a mai prezentat

florinsalam 3


Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele din România, a fost internat de urgență într-un spital din Târgu-Jiu.

Acesta trebuia să cânte la o nuntă pentru care își primise deja onorariul, însă nu a mai ajuns la eveniment. Conform declarațiilor avocatei sale, Beatrice Comăniceanu, artistul se confruntă cu grave probleme de sănătate, având o afecțiune cardiacă care l-a obligat să stea departe de scenă.

Florin Salam este internat la un spital din Târgu Jiu

Florin Salam  va rămâne internat pentru a fi supus unor investigații medicale amănunțite, ce vor avea loc luni.

Avocata sa a subliniat că stresul intens și oboseala acumulată în ultima perioadă au contribuit semnificativ la deteriorarea stării sale de sănătate. De aceea, artistul are nevoie de o perioadă de recuperare pentru a-și reveni complet.

În trecut, Florin Salam a mai fost acuzat că nu s-a prezentat la diverse evenimente, însă a oferit întotdeauna explicații pentru absențele sale. De data aceasta, Beatrice Comăniceanu a dorit să clarifice situația după ce un bărbat a reclamat că artistul nu a apărut la nunta la care trebuia să cânte.

Ea a subliniat că sănătatea este prioritară și că artistul ar trebui înțeles, nu judecat, pentru absența sa motivată de probleme medicale serioase.


Florin Salam" width="780" height="585" lightbox=""/>

Florin Salam suferă de afecțiuni cardiace

[Sursa: Florin Salam Facebook]

Citește și: Încă o persoană îl acuză pe Florin Salam de înșelăciune, după ce i-ar fi promis o melodie și nu s-a ținut de cuvânt: „Am lăsat la poliție mai multe dovezi”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii
Astăzi de dimineață, la ora 7, pe telefon am primit de la Spitalul de Urgență Târgu Jiu acte medicale ale clientului meu, Florin Salam. Acesta s-a simțit prost de ieri, iar de la ora 17 a fost și s-a internat în acest spital’, a spus Beatrice Comăniceanu, conform  Spynews.

Florin Salam ar avea o afecțiune cardiacă

Potrivit avocatei sale, Florin Salam ar avea niște probleme de natură cardiacă, probleme mai vechi ce încă îl apasă pe interpretul de manele. 

Citește și: Cum se apără Florin Salam, după ce i s-au adus noi acuzații de înșelăciune. Cântărețul a ajuns, din nou, în fața polițiștilor: „Cineva a vrut să-mi însceneze”

„Indiferent de ceea ce declară dânșii, de nemulțumirile lor, vorbim despre sănătatea unui om. El nu s-a prezentat pentru că are probleme grave de sănătate, cardiace. Luni va fi supus unui control mai amănunțit. Trebuia să cânte, dar eu nu cred că e vorba de neseriozitatea lui. Din cauza oboselii, stresului acumulat, el a ajuns să se simtă rău’,  a precizat avocata lui Florin Salam

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Ianis Hagi, care s-a căsătorit religios cu Elena şi are în această seară petrecerea de nuntă, a glumit atunci când a vorbi despre finala...

Sport

Novak DjokovicI a intrat duminică pe terenul central pentru a-l înfrunta pe Carlos Alcaraz în finală la Wimbledon, cu scopul de a câştiga al...

Sport

Simona Halep este prezentă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena, duminică seară, la Domeniul Ştirbey. Halep, care poartă o rochie elegantă neagră, a...

Muzica

Roxana Dobre a dezvăluit secretul care o menține în formă. Florin Salam are cu ce se mândri la capitolul soție. Roxana Dobre este o...