Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție! Manelistul se teme că cineva ar vrea să îi facă rău: ”Credeți-mă din suflet”

uhttps3A2F2Fspynews.ro2Fuploads2Fmodules2Fnews2F02F20242F32F192F3313932Fimg 10


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție! Manelistul se teme că cineva ar vrea să îi facă rău: ”Credeți-mă din suflet”

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 19.03.2024 la 11:38
Actualizat pe 19.03.2024 la 11:38

Florin Salam s-a întors la secția de poliție, la doar o săptămână de când a fost reținut. Manelistul a făcut declarații despre ceea ce se întâmplă în dosarul de înșelăciune, în care este suspect, și a mărturisit că există oameni care ar dori să îi facă rău. Regele manelelor a fost mai sincer ca niciodată.

Florin Salam se consideră nevinovat.

Facebook

  • Problemele cu legea continuă pentru Florin Salam
  • Manelistul s-a întors la secția de poliție

Doar o săptămână a trecut de când Florin Salam a fost reținut, că marți dimineață a și revenit la secția de poliție.

Manelistul este suspect într-un dosar de înșelăciune, fiind acuzat că ar fi încasat bani, deși nu s-ar fi prezentat la evenimentele pentru care ar fi fost plătit. La polul opus, Florin Salam se consideră nevinovat.

Florin Salam a revenit la secția de poliție

Dacă în urmă cu o săptămână a fost audiat și a stat o zi întreagă în arest, de această dată, Florin Salam s-a prezentat la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar, aceasta fiind măsura pe care au dispus-o magistrații în cazul său.

Manelistul a fost dornic să vorbească despre acuzațiile asupra lui și a spus că există oameni care își doresc să îi facă rău, din cauza cărora el ar fi ajuns în această situație.

De asemenea, Florin Salam este convins că adevărul va ieși la iveală, iar oamenii vor afla care este adevărul în cazul acestor acuzații grave.

”O să aflați totul de la domnii avocați. Sunt oameni care trebuiau să-și primească banii, de bunăvoie și au fost contra, au vrut mai mult. Credeți-mă din suflet, sunt oameni care vor să facă o grămadă de șmecherii din astea, să îmi facă mie rău.

Nu știu de ce vor să mă țină departe de scenă. Domnii avocați trebuie să-mi afle neapărat despre ce e vorba și atunci să lumă niște măsuri și să vă țin la curent. Nu este bine deloc ce se întâmplă. E cineva din branșă care face rău”, a declarat Florin Salam, la antena3.ro.

Ce spune avocata lui despre măsura pe care instanța a luat-o în cazul manelistului

Beatrice Comăniceanu a explicat ce urmează să se întâmple în viața lui Florin Salam cât timp va fi sub control judiciar. Manelistul va trebui să meargă de mai multe ori la secția de poliție, unde va trebui să semneze acte, de patru ori pe lună, într-o anumită zi și la o anumită orpă.

”Presupune faptul că, timp de două luni de zile trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la poliție, mai exact, la secția 2, când este chemat. Mai mult decât atât, presupune patru drumuri la poliție, pe lună, deoarece este obligat să semneze într-o zi la o anumită oră, până la expirarea controlului judiciar”, a declarat Beatrice Comăniceanu, avocata lui, la Știrile Antena Stars.

CITEȘTE ȘI:

  • Star Matinal. Avocata lui Florin Salam, declarații despre proces. Ce a mărturisit Beatrice Comăniceanu, după ce manelistul a rămas în arest / VIDEO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Corvinul Hunedoara vor fi arbitrate de brigăzi din Bosnia, Danemarca şi Malta, la meciurile din această săptămână, din cupele...

Sport

Echipele FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare în cazul în care vor ajunge în turul trei preliminar al Ligii Europa. Dacă FCSB...

Sport

Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu, care a pornit în urmă cu o lună să cucerească vârful Gasherbrum II (8.035 de metri) din Karakorum, Pakistan, a...

Sport

Echipa olimpică a României a ajuns duminică seara la Paris, unde cei 107 sportivi tricolori vor lupta pentru cele mai râvnite medalii. Zborul a...