Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Duduianu, arestat în SUA. A furat mii de dolari

florin duduianu e1705911466976


Interlopul Florin Duduianu a fost arestat în Statele Unite ale Americii (SUA), alături de alte 47 de persoane. Peste ocean, el este acuzat de furtul a mii de dolari de la americanii cu venituri mici. Cum acționa?

Florin Duduianu, arestat în SUA

Autoritățile din Orange County, California, au anunțat arestarea a 48 de suspecți, membri ai unei rețele criminale românești.

Ei sunt acuzați că au furat sume semnificative de bani din cardurile EBT (transfer electronic de beneficii) ale familiilor cu venituri mici din statul California. În cadrul acestei operațiuni, Florin Duduianu, cunoscut sub numele de Anser și unul dintre cei mai căutați infractori români, a fost de asemenea reținut.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Rețeaua infracțională a instalat dispozitive de skimming în magazine. Acestea au fost utilizate pentru a obține informații de pe cardurile EBT. Aceste carduri sunt folosite de familiile cu venituri mici pentru a cumpăra:

  • alimente
  • produse pentru copii

Produsele erau exportate în Mexic

După obținerea informațiilor, infractorii au devalizat cardurile, cumpărând lapte praf pentru bebeluși și alte produse. Acestea au fost exportate în Mexic. Acolo, aceste bunuri sunt considerate deosebit de valoroase. Rețeaua a colaborat cu cartelurile de droguri în această schemă.

Victimele, în principal mame singure cu venituri mici, nu realizau pierderea beneficiilor până când nu ajungeau la casă pentru a cumpăra alimente.

Procurorul districtual din Orange County, Todd Spitzer, a subliniat gravitatea infracțiunilor, afirmând că acestea nu sunt fără victime. El a adăugat că aceste acțiuni:

auto-format="rspv" data-full-width="">

  • afectează dureros familiile care au nevoie de sprijin
  • pot duce la umilirea acestora atunci când constată că toate beneficiile au fost sustrase
SURSA FOTO: stirilekanald.ro

Florin Duduianu, printre cei mai căutați infractori în România

Florin Duduianu, în vârstă de 39 de ani, descris drept lider al grupării, a fost identificat printre cei arestați. Duduianu este pe lista celor mai căutați infractori de către Poliția Română.

El a fost condamnat la peste 13 ani de închisoare cu executare pentru șantaj și tâlhărie, inclusiv împotriva maneliștilor, precum Florin Salam.

Anchetatorii au recuperat:

  • peste 185.000 de dolari în numerar
  • 491 de carduri de asistență publică clonate, evaluate la 471.360 de dolari în potențiale fonduri furate

Acești bani au fost adesea folosiți pentru:

  • finanțarea crimei organizate
  • achiziționarea de mașini de lux
  • pentru un trai extravagant

Suspecții, în principal din România și mulți dintre ei intrând ilegal în SUA, se confruntă cu multiple acuzații legate de fraudă și participare la o infracțiune organizată. Pedepsele maxime pentru unii dintre suspecți, precum Cristinel Dumitru și Lorenzo Zarafu, pot ajunge la 28 de ani și 4 luni de închisoare.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jucătoarea finlandeză de hochei pe gheaţă Sanni Hakala este paralizată de la piept în jos în urma unei grave accidentări pe care a suferit-o...

Sport

Naţionala României şi-a aflat adversarii de la Campionatul European de anul viitor, găzduit de Germania. Tragerea la sorţi a început la ora 19.00, la...

Sport

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E: 17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen), Belgia – Slovacia...

Sport

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia sârbă Dinamo Pancevo, scor 29-25 (16-14), în a doua...