Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație. Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela lui Dani Stoian: „Realizez cât de norocoasă sunt…”

dani stoian


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație. Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela lui Dani Stoian: „Realizez cât de norocoasă sunt…”

De Bianca Cimpoi. Publicat Joi, 25 Mai 2023, 16:09
Actualizat Joi, 25 Mai 2023 la 16:26

Zi importantă pentru fiul lui Florin Salam și partenera sa! Dani Stoian și Mihaela au aniversat patru ani de relație, iar tânăra i-a transmis un mesaj emoționant soțului său. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și nu au ezitat să transmită acest lucru și fanilor, mai ales într-o zi atât de specială.

Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație

Instagram

  • Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație
  • Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela lui Dani Stoian

Dani Stoian și cea care i-a devenit de curând soție, Mihaela, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi cei doi au aniversat patru ani de relație.

Ce-i drept, cei doi sunt discreți și rare sunt momentele în care își declară public sentimentele, dar fiind vorba de un moment important, Mihaela a postat un mesaj emoționant pentru soțul său.

Dani Stoian și soția sa, Mihaela, au aniversat patru ani de relație

Pe Instagram, Mihaela, partenera fiului lui Florin Salam, a postat o imagine de la cununia religioasă, moment în care a mărturisit cât de recunoscătoare este pentru relația cu Dani Stoian.

„În fiecare an îi mulțumesc destinului pentru că mi te-a scos în cale și în fiecare an realizez cât de norocoasă sunt pentru că am devenit soția sa. Te iubesc din ce în ce mai mult, pe măsură ce timpul trece”, a scris Mihaela, soția lui Dani Stoian, într-un mesaj postat pe Instagram.

Cei doi s-au căsătorit civil pe 15 mai 2023

Dani Stoian și Mihaela s-au căsătorit civil în urmă cu aproape o săptămână și jumătate, iar evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat membrii familiei și prietenii.

Cei care au lipsit de la marele eveniment au fost nimeni alții decât Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre. La petrecere au fost prezente și Lambada, împreună cu fiica lui Tzancă Uraganu, Anais.

Se pare că Dani Stoian și soția sa își doresc să facă și cununia religioasă, după cum a mărturisit chiar Mihaela pentru Spynews.ro. Tânăra a spus că atât ea, cât și partenerul său, s-au gândit deja și la acest pas important, dar nu au stabilit data și nici nu au planificat nimic.

„Vom face și cununia religioasă îți dai seama, dar momentan nu am planificat nimic”, spunea Mihaela, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Campioana României U Banca Transilvania Cluj a fost confirmată de BKT EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, şi pentru stagiunea 2024-2025. Organizatorii Euroligii...

Sport

Victoria cu scorul de 3-0 obţinută luni de naţionala României în meciul cu Ucraina, de la Campionatul European din Germania, este cel mai categoric...

Sport

Sportivii Denis Popescu şi Aissia Prisecariu s-au calificat, luni, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, la Campionatele Europene de nataţie...

Sport

Portarul ucrainean Andriy Lunin, care a greşit la faza premergătoare golului marcat de Nicolae Stanciu la meciul Ucrainei cu România, scor 0-3, a declarat...