Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație. Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela lui Dani Stoian: „Realizez cât de norocoasă sunt…”

dani stoian


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație. Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela lui Dani Stoian: „Realizez cât de norocoasă sunt…”

De Bianca Cimpoi. Publicat Joi, 25 Mai 2023, 16:09
Actualizat Joi, 25 Mai 2023 la 16:26

Zi importantă pentru fiul lui Florin Salam și partenera sa! Dani Stoian și Mihaela au aniversat patru ani de relație, iar tânăra i-a transmis un mesaj emoționant soțului său. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și nu au ezitat să transmită acest lucru și fanilor, mai ales într-o zi atât de specială.

Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație

Instagram

  • Fiul lui Florin Salam și soția sa au aniversat patru ani de relație
  • Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela lui Dani Stoian

Dani Stoian și cea care i-a devenit de curând soție, Mihaela, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi cei doi au aniversat patru ani de relație.

Ce-i drept, cei doi sunt discreți și rare sunt momentele în care își declară public sentimentele, dar fiind vorba de un moment important, Mihaela a postat un mesaj emoționant pentru soțul său.

Dani Stoian și soția sa, Mihaela, au aniversat patru ani de relație

Pe Instagram, Mihaela, partenera fiului lui Florin Salam, a postat o imagine de la cununia religioasă, moment în care a mărturisit cât de recunoscătoare este pentru relația cu Dani Stoian.

„În fiecare an îi mulțumesc destinului pentru că mi te-a scos în cale și în fiecare an realizez cât de norocoasă sunt pentru că am devenit soția sa. Te iubesc din ce în ce mai mult, pe măsură ce timpul trece”, a scris Mihaela, soția lui Dani Stoian, într-un mesaj postat pe Instagram.

Cei doi s-au căsătorit civil pe 15 mai 2023

Dani Stoian și Mihaela s-au căsătorit civil în urmă cu aproape o săptămână și jumătate, iar evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat membrii familiei și prietenii.

Cei care au lipsit de la marele eveniment au fost nimeni alții decât Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre. La petrecere au fost prezente și Lambada, împreună cu fiica lui Tzancă Uraganu, Anais.

Se pare că Dani Stoian și soția sa își doresc să facă și cununia religioasă, după cum a mărturisit chiar Mihaela pentru Spynews.ro. Tânăra a spus că atât ea, cât și partenerul său, s-au gândit deja și la acest pas important, dar nu au stabilit data și nici nu au planificat nimic.

„Vom face și cununia religioasă îți dai seama, dar momentan nu am planificat nimic”, spunea Mihaela, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Echipa franceză Metz, antrenată de tehnicianul român Laszlo Bölöni, a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia RC Lens. Metz a deschis scorul...

Muzica

In articol: Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, iar ea este femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea....

Sport

Echipa feminină de tenis de masă a României, vicecampioană europeană en-titre, luptă, duminică, pentru aurul european şi calificarea la JO de la Paris. Finala...

Sport

Australia, din Grupa B, şi Finlanda, din Grupa D, s-au calificat în Final 8 al Cupei Davis de la Malaga, după meciurile de sâmbătă....