Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Fiul lui Florin Salam se căsătorește! Când va avea loc frumosul eveniment și ce a anunțat Dani Stoian pe internet

florin salam fiu 8twjfowpAutor: Redacție a1.ro |
Publicat: Marti, 11 Aprilie 2023, 13:11
Actualizat: Marti, 11 Aprilie 2023, 14:05

Fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, a anunțat care este data pe care au ales-o pentru nuntă. Aceasta va avea loc în luna mai.

Florin Salam se căsătorește! Când va avea loc frumosul eveniment și ce a anunțat Dani Stoian pe internet"/>

Galerie de imagini

Fiul lui Florin Salam se căsătorește! Când va avea loc frumosul eveniment și ce a anunțat Dani Stoian pe internet

Instagram

David Stoian și partenera lui de viață se pregătesc să se căsătorească, după o relație de lungă durată pe care o au aceștia. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare, pe InstaStory, unde acesta est urmărit de mulți oameni.

Dani Stoian, data la care este programată nunta. Ce zi a ales pentru cel mai frumos eveniment din viața lui

Dani Stoian a dezvăluit faptul că, în curând, el și partenera lui de viață vor face nunta mult promisă. Fiul cel mare al lui Florin Salam, este un bărbat în toată firea, foarte rezervat cu viața sa, dar și cu aparițiile publice. Se ocupă și el de muzică ducând talentul familiei mai departe, dar preferă viața departe de lumina reflectoarelor.


Nelu Cortea, invitat în episodul nou Întrebări de NErăspuns, ediția specială America Express ▶ Vezi în AntenaPLAY

Pe aceeași temă

Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, care este în vârstă de 19 ani a devenit tată pentru prima dată în anul 2021, iar de atunci se ocupă mai mult de parteneră și de copilul său. Cu toate acestea, nu spune nu distracțiilor și mai ales cele care îl implică și asta pentru că nici de ziua sa nu a stat măcar o clipă, ci a cântat la o petrecere.

Acesta ar face nunta pe 15 mai, după cum a precizat el în mediul online, unde îi ține la curent cu toate evenimentele importante din viața lui, pe internauți.

La cei 42 de ani ai săi, Florin Salam este tatăl a cinci copii și bunicul a doi nepoți. Florin Salam a fost căsătorit în trecut și și-a pierdut soția, pe Fănica, din cauza unei boli crunte. Florin Salam a apărut în mediul online cu un subiect destul de controversat, despre posibilitatea ca el să nu fie într-un stadiu bun al sănătății.

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu tatăl meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr, un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună! Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care este angajat. Vă mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp să întrebați despre sănătatea tatălui meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine! Ne vedem curând pe scenă”, a spus atunci Dani Stoian despre tatăl său, Florin Salam.

Pe aceeași temă

Florin Salam este tatăl a cinci copii, dintre care doi din prima căsătorie cu Ștefania Stoian, pe care artistul o alinta Fănica.

Recomandari A1

Florin Salam și-a susținut necondiționat copiii, mai ales după moartea mamei lor, Ștefania. Fata cea mare a artistului a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani, iar acum are un băiețel superb. Betty Stoian s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu, iar împreună formează o familie frumoasă și unită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Cîrstea a coborât de...

Sport

Cupa ROMEXPO, START-ul are loc în sezonul competiţional 2024 Campionatul Naţional de Slalom Juniori. Evenimentul se va desfăşura în weekend-ul 6-7 aprilie, în zona...

Muzica

Florin Salam, celebrul interpret de manele, se confruntă din nou cu acuzații de înșelăciune. Recent, un bărbat din Satu Mare a ieșit în spațiul...

Sport

Noul antrenor al echipei Poli Iaşi Tony Da Silva a declarat că vrea ca echipa să fie ”un pitbull fără minge şi să fie...