Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

​F-35: Lockheed Martin va deschide și mai mult ușa producătorilor belgieni

image 2022 05 18 25565374 0 simulator 35 scaled

Lockheed Martin, compania aerospațială americană, continuă să extindă operațiunile sale în Europa, inclusiv în Belgia. F-35, un avion de vânătoare multirol stealth, dezvoltat de Lockheed Martin, devine din ce în ce mai popular printre țările membre NATO, inclusiv Belgia.

Lockheed Martin tocmai a anunțat faptul că va deschide și mai mult ușa către producătorii belgieni. Compania va acorda oportunități de lucru pentru aceștia, iar Bellevue, compania belgiană specializată în fabricarea de componente aeronautice, a semnat un acord cu Lockheed Martin pentru a livra piese pentru aeronavele F-35.

F-35 este una dintre cele mai avansate aeronave de vânătoare din lume. Acesta poate ajunge la o viteză maximă de Mach 1.6 și are un profil aerodinamic unic. De asemenea, este echipat cu cele mai avansate tehnologii de senzori și comunicații.

Belgia a achiziționat deja patru F-35, urmând să primească alte 34 de aeronave în următorii ani. Prin urmare, există oportunități mari pentru companiile belgiene să se implice în producția și furnizarea de componente pentru aceste aeronave. Este important de menționat că, prin intermediul acestor oportunități, companiile belgiene vor deschide noi locuri de muncă și vor crește competitivitatea pe piața europeană.

În plus, colaborarea între Lockheed Martin și companiile belgiene a început încă din 2014. Împreună cu Belgia, au fost dezvoltate și îmbunătățite tehnologiile din spatele F-35. Prin intermediul acestor eforturi, Belgia a ajuns să aibă o mai bună înțelegere a capacităților și avantajelor aeronavei.

F-35 vor juca un rol important în securitatea și apărarea Europei în viitorul apropiat. Împreună cu aliații lor, NATO folosește aceste aeronave pentru a-și proteja frontierele și a-i descuraja pe adversari. Prin urmare, este important ca producătorii belgieni să fie implicați în producția și livrarea de piese pentru aeronavele F-35.

În concluzie, deschiderea ușii către producătorii belgieni este o veste bună pentru industria aerospațială. Acest lucru va crea noi oportunități de angajare și va crește competitivitatea pe piața europeană. În plus, F-35 va îndeplini un rol important în apărarea și securitatea Europei în viitorul apropiat, motiv pentru care este esențial să se implice și producătorii belgieni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Un grup de 39 de jucătoare din Spania, printre care se numără majoritatea din echipa câştigătoare a Cupei Mondiale feminine, a anunţat vineri că...

Muzica

In articol: Cine este Leo de Vis? Bărbatul se mândrește cu cei doi copii ai săi, care au devenit celebri datorită piesei cu care...

Sport

Victor Vlad Cornea şi Cezar Creţu vor juca la dublu pentru România cu Taiwan, sâmbătă, în Cupa Davis, la Tenis Club Idu Cea de-a...

Sport

Managerul grupării Manchester United, Erik ten Hag, a declarat că nu ştie dacă Jadon Sancho va juca din nou pentru clubul englez, informează BBC....