Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bizar

Escrocheria „medicamentelor-minune”: cum sunt păcăliți românii / Dialog cu o operatoare care vinde, la reducere, un „preparat miraculos”

image 2023 05 23 26285188 0 medicamente suplimente

Escrocheria „medicamentelor-minune”: cum sunt păcăliți românii / Dialog cu o operatoare care vinde, la reducere, un „preparat miraculos”

În ultimul timp, am observat o creștere alarmantă a reclamelor pentru produse „minune” care promit să vindece orice boală și să îți transforme viața. Aceste produse sunt vândute de obicei prin telefon sau prin intermediul internetului și sunt create special pentru a se adresa persoanelor care trec prin momente dificile sau care suferă de boli cronice.

După ce am auzit mai multe povești despre cum oamenii au fost păcăliți să cumpere astfel de produse, am decis să discut cu o operatoare care vinde astfel de preparate. În următoarele linii, veți afla ce s-a întâmplat.

Eu: Bună, poți să îmi spui mai multe despre acest „preparat miraculos” pe care îl vinzi?

Operatoare: Desigur, produsul nostru este un amestec de plante naturale care previne și tratează mai multe afecțiuni, inclusiv cancerul. Este produs din extracte de plante rare din Asia, Africa și America de Sud și este testat în laboratoare acreditate.

Eu: De unde știți că acest produs funcționează?

Operatoare: Am primit multe mărturii de la clienți care au folosit produsul nostru și care au avut rezultate pozitive. În plus, am colaborat cu medici și cercetători care au confirmat efectele pozitive ale produsului nostru.

Eu: Dar nu e adevărat că aceste mărturii și colaborări sunt de fapt înscenate și că produsul nu este testat într-un mod serios?

Operatoare: Nu este adevărat deloc. Lucrăm cu cei mai buni cercetători și laboratoare și avem o mulțime de clienți multumiți.

Eu: Dar din câte am auzit, acest „preparat miraculos” este destul de scump. Nu este așa?

Operatoare: Nu este scump deloc, avem acum o ofertă specială, așa că veți putea cumpăra produsul nostru la un preț redus.

Eu: Dar nu crezi că este puțin ciudat că un produs atât de eficient este atât de accesibil?

Operatoare: Nu ne dorim să câștigăm mulți bani, ci să ajutăm cât mai multe persoane.

Eu: Mmm, nu sunt sigură că te cred. Dar mulțumesc oricum pentru informații.

Evident, conversația a fost mult mai extinsă și a inclus și alte subiecte, dar povestea este aceeași. Acești vânzători încearcă să convingă oamenii că produsul lor este o soluție miraculoasă, fără să ofere dovezi credibile. De asemenea, pentru a le vinde acestor oameni produsul lor, își asumă faptul că nu este un produs scump, dar asta nu înseamnă că este unul sigur sau eficient.

În concluzie, este important să fim atenți la aceste oferte care sunt prea bune pentru a fi adevărate. Alegeți întotdeauna produse care sunt testate și aprobate de comunitatea medicală și nu luați decizii în grabă sau sub presiunea vânzătorilor. În cazul în care sunteți interesat de un produs, informați-vă mai întâi și discutați cu un medic de încredere. Nu vă lăsați păcăliți de escrocherii care vă vând „medicamente-minune” care pot face mai mult rău decât bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Internet

Dublarea vitezei de procesare a computerelor, posibilă printr-o metodă inovatoare Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

Computerele obișnuite încă le pot întrece pe cele cuantice. Iată cum! Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

Pot algoritmii să detecteze sarcasmul? Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

A fost creat Copilul AI! Cine și de ce a făcut asta? Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

Oamenii de știință susțin că chatboții încep să înțeleagă lumea Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Articole recomandate

Sport

Campioana Dinamo Bucureşti s-a calificat marţi, în deplasare, în sferturile de finală ale European League, după ce a învins formaţia daneză Bjerringbro-Silkeborg, scor 27-24...

Sport

Andrei Muntean, Nicholas Ţarcă, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc, la seniori, David Puicea, Sebastian Torcică, Flavius Borca, Iustin Mihai, la juniori vor reprezenta...

Sport

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost eliberat din închisoare, miercuri, după ce anul trecut a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis. “Ce...

Sport

Scrimera Andreea Lupu a cucerit joi titlul naţional la sabie feminin seniori, în timp ce Alin Mitrică s-a impus în competiţia spadasinilor seniori, devenind...