Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Ella, reacție la atacul lui Jador. „Nu m-a ajutat niciodată. Este urât și vreau să îl rog să înceteze”

Jador 1


Ella de la ”Puterea dragostei” a avut o reacție nervoasă la adresa lui Jador. După ce manelistul a atacat-o într-un material pe Tik-Tok, spunând că își face publicitate pe spatele lui, Ella a luat foc și a vrut să spună lucrurilor pe nume, din punctul ei de vedere.

Nu mai vreau să vorbesc despre Jador, vreau să înceteze și să mă lase. În declarațiile lui a subliniat că să se meargă la muncă. Eu cred că el mă cunoaște, eu muncesc de la 14 ani, mi-am întreținut familia, prin joburi cât se poate de corecte. Am lucrat din greu, m-am implicat în tot ce am făcut și am câștigat totul din pura mea muncă.

Jador

Nu mi se pare corect să vină cineva să dea în mine. Nu m-a ajutat niciodată. Este urât și vreau să îl rog să înceteze. Eu nu l-am căutat, el m-a căutat pe mine și de foarte multe ori. Nu este frumos ceea ce face Jador, nu vreau să mai vorbească despre mine.”, a declarat Ella, la „Online Story”, conform wowbiz.ro.

Ce a spus Jador despre Ella?

După ce Ella a vorbit despre Jador, într-un interviu marca WOWbiz, cântărețul a luat foc și i-a transmis un mesaj tăios. Totul a fost făcut public pe rețelele sociale.

Încerc să am o reacție decentă, am văzut de mai multe ori treaba asta. Fata asta vorbește extrem de urât la adresa mea, nici nu știu cum să mă adresez.

Dar nu mă adresez ei, mă adresez tuturor. Oameni care m-ați cunoscut în viața asta, care nu m-ați plăcut. Când vă duceți la televizor, nu mai vorbiți despre mine. Vorbiți despre viața voastră, despre părinții voștri, despre ce aveți voi interesant în viața voastră, dacă aveți ceva de oferit publicului. Dacă nu, lăsați-vă și puneți mâna la muncă. Nu mă refer doar la Ella, ci inclusiv la ea. Cu tot respectul, vă rog frumos!”, a spus manelistul, într-un filmuleț postat în mediul online, conform wowbiz.ro.

Florin Salam lansează un nou atac la adresa lui Jador

Scandalul continuă pe Instagram chiar dacă Florin Salam își dorea să pună capăt scandalului cu Jador. Se pare că regelele manelelor nu încetează să abordeze subiectul.

De această dată, pe pagina sa de Instagram, Florin Salam a postat un mesaj în care face din nou referire la celălalt manelist. Cu o notă ironică, Florin Salam l-a avertizat să nu mai fie copiat și l-a caracterizat subtil drept „copil”.

Copii, să fiți cuminți, să nu copiați și asta, vă rog eu frumos!”, a fost mesajul transmis de Florin Salam pe contul lui personal de Instagram.

Scandalul dintre Florin Salam și Jador a început atunci când ac esta din urmă a interpretat piesele „regelui manelelor” și a afirmat în fața publicului că sunt de fapt ale sale. Această situație a declanșat reacții aprinse din partea lui Florin Salam, care şi-a exprimat nemulțumirea față de modul în care celălalt manelist a gestionat situația. Cu toate acestea, Florin Salam a menționat că intenționează să lase aceste neînțelegeri în trecut, conform RTV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Formaţia Maccabi Tel Aviv a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Breidablik, într-un meci din grupa B a Conference League, şi...

Sport

Exor (EXOR.AS), compania de investiţii controlată de familia italiană Agnelli, nu a primit nicio solicitare din partea unor fonduri cu privire la o posibilă...

Sport

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, joi, că noul antrenor al echipei este germanul Bernd Storck. În vârstă de 60 de ani, Bernd Storck...

Sport

Formaţia Atalanta Bergamo s-a calificat, joi, în optimile de finală ale Ligii Europa, ca urmare a rezultatelor din penultima etapă a grupelor. În aceeaşi...