Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

De la birou, în oraș: cum să nu dai greș cu pantalonii scurți în această vară

image 2023 05 10 26258097 0 birou oras

Vara e aici și cu ea vine și nevoie de alegere a ținutei potrivite. În special, când vine vorba de îmbrăcăminte la birou sau în oraș, alegerea este crucială pentru a nu da greș. Însă, întrebarea este: cum să nu dai greș cu pantalonii scurți în această vară?

Pantalonii scurți pot fi o alegere potrivită pentru zilele caniculare, dar aceștia pot fi o alegere delicată în ceea ce privește îmbrăcăminte la birou sau în oraș. Însă, există câteva trucuri care pot face din pantalonii scurți, o alegere excelentă.

În primul rând, alegeți o croială potrivită! Optați pentru o croială care să se potrivească cu proporțiile corpului și care să fie în tendințe. Pentru femei, pantalonii scurți cu talie înaltă sunt în vogă și sunt o alegere potrivită pentru a-i asorta cu o bluză elegantă și o pereche de sandale înalte. Pentru bărbați, pantalonii scurți tip chino sunt o alegere excelentă și pot fi asortați cu o cămașă nativă și o pereche de loafers.

În al doilea rând, alegeți o culoare potrivită! În general, culorile clasice ca alb, negru și bleu sunt mereu o alegere potrivită pentru aceste pantaloni scurți. Dacă doriți să ieșiți în evidență, puteți alege să purtați pantalonii scurți într-o culoare neon sau pastel. Cu toate acestea, evitați culorile prea stridente sau agresive.

În plus, alegeți o lungime adecvată! Pantalonii scurți trebuie să fie destul de scurți pentru a fi practici și pentru a oferi confort, dar nu trebuie să fie prea scurți încât să ofere o aparență nepractică sau neelegantă. Pentru femei, recomandarea este ca pantalonii scurți să fie până deasupra genunchilor, în timp ce pentru bărbați, pantalonii scurți trebuie să fie la un deget sau două deasupra genunchilor.

În cele din urmă, alegeți materialul potrivit! În timp ce bumbacul este materialul preferat pentru pantalonii scurți, există și alte materiale care pot fi folosite pentru a oferi aspectul dorit. De exemplu, materialele hainei de blugi pot fi o alegere excelentă, iar pantalonii scurți din piele sau din vinil pot oferi un ton mai elegant.

În concluzie, pantalonii scurți pot fi o alegere excelentă pentru o zi mai relaxată la birou sau în oraș, dar trebuie să fie aleși cu atenție. În acest sens, alegerea înțeleaptă a croiului, culorii, lungimii și a materialului, totul poate fi perfect și vă veți simți foarte confortabil și în tendințe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Brigada din România care o va avea la centru pe Iuliana Demetrescu va conduce partida Cehia – Danemarca, din grupa A2, în calificările pentru...

Sport

Oraşul Riad va găzdui următoarele trei ediţii ale Turneului Campioanelor, în perioada 2024-2026, conform unui acord între WTA şi Federaţia Saudită de Tenis. În...

Sport

Gabriela Ruse, locul 168 WTA, a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 125 de la La Bisbal D’Emporda...

Sport

Pentru prima dată de când Novak Djokovici a anunţat despărţirea lor, la 27 martie, Goran Ivanisevici a vorbit pentru Sport Klub despre motivele care...