Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Dani Stoian, imagine emoționantă cu mama lui, regretata soție a lui Florin Salam. Ce mesaj a postat fiul manelistului: „Bunătatea ta…” / FOTO

3298798146101438476192978974058637914870014n


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Dani Stoian, imagine emoționantă cu mama lui, regretata soție a lui Florin Salam. Ce mesaj a postat fiul manelistului: „Bunătatea ta…” / FOTO

De Mihaela Ioana. Publicat Marti, 07 Februarie 2023, 21:29
Actualizat Marti, 07 Februarie 2023 la 21:29

Fiul lui Florin Salam a postat o imagine emoționantă cu mama lui, regretata soție a manelistului. Ce mesaj a publicat Dani Stoian în amintirea femeii care i-a dat viață. Au trecut mai bine de 13 ani de când Fănica s-a stins fulgerător.

Dani Stoian, imagine cu mama lui, regretata soție a lui Florin Salam

Instagram- Dani Stoian

  • Dani Stoian, fotografie cu mama lui
  • Ce mesaj emoționat a postat fiul lui Florin Salam

Copiii celebrului manelist trăiesc cu dorul de mamă în suflet de mai bine de 13 ani. Fănica s-a stins din viață după o luptă cu o boală cumplită. Regretata soție a lui Florin Salam a murit pe data de 12 aprilie 2009.

Dani Stoian, mesaj emoționant în amintirea mamei lui

Dani Stoian este destul de activ pe rețelele de socializare și împărtășește unele momente cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. De data aceasta, fiul lui Florin Salam a postat o imagine de când era copil alături de mama lui, Fănica.

Fiul celebrului manelist a publicat și un mesaj de-a dreptul emoționant în amintirea femeii care i-a dat viață. Dani Stoian a ținut să îi mulțumească Fănicăi pentru că datorită ei a ajuns ceea ce este astăzi. Băiatul lui Florin Salam a transmis că o iubește, dar și că i-a dat tot ce bun și anume bunătatea.

„Îți mulțumesc că datorită ție sunt omul de azi. Mi-ai dat ce ai avut mai bun. Bunătatea ta. Te iubesc, mama”, a scris Dani Stoian pe Instagram.

Fiul lui Florin Salam, un bărbat împlinit

Dani Stoian trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui, femeia în brațele căria și-a găsit adevărata fericire. Fiul lui Florin Salam este un bărbat împlinit și are și motive, mai ales pentru că soția lui i-a dăruit un băiat cu care se mândrește.

Spre deosebire de sora lui, Betty Vișănescu, Dani Stoian preferă să fie mai discret și își ține viața departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, fiul celebrului manelist a postat multe imagini cu băiatul lui în mediul online.

Fiul lui Florin Salam are motive să radieze de fericire. Dani Stoian a devenit tată la vârsta de 17 ani și își iubește soția. Băiatul manelistului și partenera lui sunt de nedespărțit și se sprijină atât la bine, dar și la greu.

CITEȘTE ȘI:

  • Fiul lui Florin Salam, tablou de familie. Dani Stoian este cel mai fericit în preajma soției și a copilului / FOTO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate