Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Dan Bursuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Metoda prin care l-a pedepsit până la 15 ani: „Băiatul tău să te iubească așa cum ai făcut-o tu față de mine”

dna bursuc


Dan Bursuc era să pice într-o plasă a jocurilor de noroc la numai 12 ani. Motivul pentru care nu a acceptat viața pariurilor.

Dan Bursuc este printre cei mai cunoscuți lăutari din România, el fiind admirat de publicul său și pentru faptul că a ajutat multe talente să-și facă un nume pe scena din țara noastră. Prezent în emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihia Ghiță, Dan Bursuc a dezvăluit detalii emoționante din viața sa. Tatăl lui a jucat un rol foarte important în viața artistului, iar moartea sa i-a adus o mare durere în suflet. Cu toate acestea, tatăl său a avut grijă să îi aline cât mai mult sufletul pe finalul zilelor sale.

dan bursuc 02737200

Tatăl său avea o singură pedeapsă pentru el, și, deși nu pare ceva extraordinar, pentru artist era dureros să îndure ignoranța cu care îl trata ulterior tatăl lui. A copilărit într-un cartier renumit din București, dar nu pentru pentru cât de „armonios” era, ci pentru viața din umbră care îmbrăca zona copilăriei lui Dan Bursuc.

„Duritatea lui era constructivă în acele momente. Tatăl meu nu mi-a dat decât un singur deget. O singură pedeapsă avea el. Când greșeam mă tundea la zero. Eu am fost tuns până la 15 ani la zero. În plus nu mă băga în seamă, nu vorbea nimic cu mine. Pentru mine era cel mai mare atac posibil. Spunea doar două vorbe: ”Hai la Georgică”, acesta fiind frizerul nostru de acolo. Până trebuia să îl câștig înpoi, trebuia să dovedesc foarte multe lucruri pe care și le dorea foarte mult. Adică să studiez. Asta era satisfacția lui. Eram rebel pentru că așa era cartierul. Toți numai jocuri de noroc și mă fascina în acea perioadă, la 11 sau 12 ani, vedeam jocurile astea. Îmi luau ochii. Era starea aia frumoasă, plăcută, să te uiți la barbut. În loc să studiez stăteam în jocurile alea mari. Cartierul ăsta a fost cel mai vestit pentru ce se întâmpla în tot Bucureștiul. Stăteam printre toți șmecherii ăștia care reprezentau jocurile de noroc. Tatălui meu îi era frică să nu merg în lumea aia. El era grijuliu în măsura în care să aibă un comportament mai dur încât să mă dezvolte. El știa că e un pericol în cartierul nostru, îi era frică să nu mă înham cu alții și să mă piardă în acest fel. ”, a spus artistul.

Vezi și: Florin Salam și Dan Bursuc, scandal uriaș. Cei doi maneliști s-au amenințat în direct/ VIDEO

Motivul pentru care s-a stins tatăl lui

dan burusc 56313900

El a mai fost ajutat și de soră și frate, care erau mult mai mari decât el. Plasa în care era să cadă artistul i-a băhat în sperieți pe toți membrii familiei. Moartea tatălui i-a rămas întipărită în suflet.

„Și-au adus un aport mare și sora cu fratele meu. Tatăl meu era atât de dulce și indulgent. Sora mea mai mare, care e cu 13 ani mai mare decât mine, la acea vreme, ea avea 25 sau 26 de ani, iar fratele meu la fel. Le reveneau niște sarcini prin care tatăl meu găsea să-mi dea mierea, iar frații mei făceau greul. Sora mea, terminând studiile superioare, era cea mai importantă să mă supravegheze. Ea mă controla la teme. Avem cea mai mare teamă de sora mea, era o dură. 

Nu credeam că poate continua viața mea fără tata. S-a stins de la cancer la pancreas. Mi-aș fi vândut tot ca să-l pot salva, dar mi s-a spus că nu se mai poate. Am reușit doar să îi prelungesc viața cu nouă sau zece luni. El mi-a zis la un moment dat: „ Tata, ăsta e parcursul vieții mele”. El căuta atât de bine să mă pregătească, știa că pierderea lui e gravă pentru mine. Mi-a mai spus că și lui i-au murit doi părinți, și doi frați. Mi-a zis că s-ar bucura ca băiatul meu să mă iubească așa cum l-am iubit și eu pe el.”, a mai zis acesta.

 

Vezi și: Update. Dan Bursuc, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam: Informație ERONATĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Le Parisien, care citează o sursă judiciară, susţine că raportul medico-legal prezentat joi parchetului din Mendoza menţionează „aproximativ cincisprezece leziuni” pe corpul femeii în...

Sport

În cel de-al 11-lea său meci de box, youtuberul american Jake Paul l-a învins sâmbătă, la Tampa, Florida, prin KO în repriza a 6-a,...

Sport

Jandarmeria Bucureşti a anunţat că a amendat cu 3.000 de lei un spectator de la Tribuna a II-a, care în timpul meciului dintre Rapid...

Sport

Pana IT globală care a afectat operaţiunile din multe sectoare şi a afectat, de asemenea, părţi ale operaţiunilor Jocurilor Olimpice de la Paris s-a...