Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cum se apără Florin Salam în scandalul de înșelăciune! Ce le-a spus polițiștilor! Exclusiv

florin salam 1


Avem noi detalii despre dosarul de înșelăciune în care este implicat Florin Salam și din cauza căruia a fost chemat joi, 8 februarie, la audieri, de către oamenii legii. A luat sau nu cântărețul de manele bani de la un bărbat din Târgoviște fără a se mai prezenta apoi, la nunta sa, pentru a cânta? Managerul său, Nicolae Constantin, ne-a explicat pe îndelete cum stau, de fapt, lucrurile.

Este sau nu vinovat Florin Salam în dosarul de înșelăciune? Cum îl apără managerul?

Nicolae Constantin dă vina pentru cazul în care este implicat acum Florin Salam pe o emisiune TV. Acolo, susține el, bărbatul din Târgoviște care îi aduce acuzații manelistului, a fost invitat și ar fi fost instigat să aducă în discuție posibila înșelăciune. Însă, acestea nu ar fi, de fapt, adevărate, jură managerul artistului.

Managerul ne-a precizat că Florin Salam a acceptat, într-adevăr, bani în avans de la individ. Vorbim de 5.000 de euro, dar, când și-a dat seama că nu mai poate veni la eveniment, l-a contactat să-i înapoieze. De asemenea, suma totală despre care s-a discutat a fost, de fapt, 20.000 de euro, iar cei 5.000 de euro au reprezentat un avans.

Mai mult decât atât, când ar fi auzit că Florin Salam nu-i mai poate cânta la nuntă, acuzatorul ar fi refuzat să primească suma de 5.000 euro, deoarece ar fi vrut mai mult, 15.000 de euro. Totodată, ar fi decurs și la șantaj, încât să-l aibă pe interpret la nunta.

”Domnul din Târgoviște a fost chemat la București de peste 7 ori, dacă nu mă înșel. Inclusiv Florin l-a sunat personal de vreo două ori să vină la București, pentru că el a dat acești 5.000 de euro mai mult cu japca. Florin a fost întâmpinat de acest om la o nuntă. ‘Dacă poți să vii frate, îți dau și eu ăștia, dacă nu, ține-i cadou. Dacă nu poți să vii, că eu te iubesc’, zicea el. Regiile lor.

”Evenimentul a fost pe 20.000 euro”

Astea-s  măgării. Ăștia (televiziunea pe care o acuză, n. red.), doar au făcut, au mințit. Într-adevăr, omul i-a dat bani lui Florin, dar evenimentul a fost pe 20.000 euro. S-a dat un avans de 5.000 de euro. El nu a căutat să-i dăm bani înapoi, a căutat altceva. El a șantajat cu televiziunea și cu presa. Florin nu va mai cânta niciodată acolo.

După care, i-a explicat Florin, inclusiv celălalt impresar, colegul meu, l-a sunat. ‘Vino să-ți dăm banii, vino să-ți dăm bani, nu avem cum să fim prezenți acolo’, i-am tot zis. Este o sumă de 5.000 de euro.

Dacă voi vă imaginați că Florin Salam nu i-ar mai fi dat 5.000 de euro lui ăla…înseamnă că lumea a luat-o razna”, a declarat Nicolae Constantin în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum ar fi apărut noul scandal în care este implicat manelistul

Nicolae Constantin spune și că Florin Salam nu ar accepta vreodată să onoreze vreun contract pe suma de 5000 de euro, deoarece are o experiență de peste 3 decenii în industria muzicală. Bărbatul consideră și că prezentatorul de la Antena Stars a dat amploare întregii povești, din cauză că este supărat pe Florin Salam că i-a refuzat invitațiile.

”În primul rând, ăsta este un scandal pornit de un prezentator TV. Este supărat că n-a putut să-l cheme la el pe canapea. L-a confundat pe Salam cu ăștia de mai vin pe acolo, de au înjurat, au făcut circ pentru audiență. Numai ăștia de la trustul ăla au alimentat scandalul numai cu prostii și numai cu minciuni. 

Asta este o minciună, pentru că Florin Salam l-a chemat să-i dea banii. El a insistat că vrea (înapoi, n.r) 15.000 de euro, că vrea 10.000 de euro  în plus că n-a venit Florin la el. Când Florin s-a urcat înapoi în mașină, el i-a lăsat bani pe picioare acolo. Cum poți să-ți imaginezi că Florin Salam cântă pe 5.000 de euro?

Poliția știe situația. Cei de la Târgoviște au fost înștiințați cu această problemă. Eu vă întreb pe dvs, un artist din afara orașului, din afara Bucureștiului, ia 4000, 5000 de euro pe un eveniment să cânte, o oră, două. Cum putea un om care are capul pe umeri să-și imagineze că Florin Salam care cântă de 30 de ani ia 5000 de euro pe un program de două ore. Nu este clar că este o măgărie?”,  ne-a mai precizat managerul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Betty Salam și Andrei Ursu s-ar număra printre concurenții noului sezon „Asia Express” Filmările noului sezon „Asia Express” vor începe în aproximativ două săptămâni,...

Sport

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii. Gazdele au...

Sport

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Herning, în al doilea meci din grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...

Sport

Dragisa Gudelj, de la Cordoba, s-a prăbuşit din nou pe teren la un meci. Defibrilatorul i-ar fi salvat viaţa / Fundaşul a suferit un...