Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cum au sărbătorit Betty Vișănescu și soțul ei de Valentine’s Day. Alegerea fiicei lui Forin Salam, după 8 ani de relație: „Alții se uită la Netflix & Chill”

betty


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Cum au sărbătorit Betty Vișănescu și soțul ei de Valentine’s Day. Alegerea fiicei lui Forin Salam, după 8 ani de relație: „Alții se uită la Netflix & Chill”

De Cristina Plesoianu. Publicat Miercuri, 15 Februarie 2023, 00:03
Actualizat Miercuri, 15 Februarie 2023 la 00:06

Betty Vișănescu și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au ajuns să sărbătorească Valentine’s Day cu o masă în oraș, fără să-și propună. Când a realizat cum s-au așezat lucrurile, fiica lui Forin Salam le-a împărtășit urmăritorilor ei din online cum petrec ea și soțul ei această zi și a vrut să afle ce fac aceștia.

Betty Vișănescu a sărbătorit 8 ani de relație în ianuarie

Instagram

  • Betty Vișănescu și soțul ei au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților
  • Ce au făcut cei doi pentru a-și celebra iubirea

În timp ce alte vedete aleg să nu sărbătorească Ziua Îndrăgostiților și unii își planifică din timp cine romantice, Betty Vișănescu și soțul ei au ajuns, fără să-și propună în mod special, să ia masa în doi în oraș. Artista le-a împărtășit fanilor ei cum se desfășoară lucrurile în cazul lor și a fost curioasă ce se întâmplă în cazul altora.

Betty Vișănescu și soțul ei, la mall de Valentine’s Day

Astfel, fiica lui Florin Salam a arătat în ce context se află ea alături de Cătălin și apoi i-a întrebat pe urmăritorii ei de pe Instagram cum au ales ei să sărbătorească Valentine’s Day, oferindu-le și câteva variante.

Având în vedere că este Ziua Îndrăgostiților, vreau să vă urez ”la mulți ani”, cred că așa se spune. Noi avem treabă și nu știu cum se face că fix de Ziua Îndrăgostiților am ieșit și noi, fără să vrem, la o masă împreună. (…) Mâncăm ceva, am venit să cumpărăm ceva și apoi fugim repede la repetiții. (…) Vreau să știu cum vă petreceți voi această zi minunată. De exemplu, alți sunt în vacanțe, alții sunt în mall, ca noi, alții stau în casă și se uită la Netflix ….& Chill …”, a transmis Betty Vișănescu pe InstaStories.

În luna ianuarie, Betty și soțul ei au sărbătorit 8 ani de când sunt împreună. Cei doi au trei ani de căsnicie și sunt părinții unui băiețel de 4 ani.

„Soțul meu mi-a adus niște flori foarte frumoase, pentru că astăzi facem 8 ani de relație. La mulți ani și ție! Te iubesc!”, a spus fiica lui Florin Salam pe InstaStory, în data de 6 ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Cavan Sullivan, mijlocaşul în vârstă de 14 ani al echipei Philadelphia Union, a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Major Soccer League, informează...

Sport

Arbitrii Florin Andrei şi Vlad Baban vor conduce la centru partidele Poli Iaşi – FC Botoşani şi Unirea Slobozia – FCSB, care se vor...

Sport

John Heitinga a devenit, miercuri, noul secund al tehnicianului Arne Slot la Liverpool, a anunţat clubul englez. Olandezul a fost ultima dată secundul lui...

Sport

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la ceremonia de primire a Echipei Olimpice a României înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Paris 2024,...