Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cum arata un bairam dat de Clanul Sportivilor in Italia. Florin Salam: „Respect, respect, 500 de euro” – Video

nebunu5


Interlopul Balus Valentin Eugen, zis “Vali Nebunu”, membru al gruparii “Clanul Sportivilor”, a postat pe contul lui de TikTok imagini de la o petrecere pe care a ssustinut-o recent in Italia, la care a fost invitat si cantaretul Floirn Salam.

Petrecerea a avut loc in Italia, loc unde Vali Nebunu se afla de peste doi ani pentru scapa de o condamnare la inchisoare cu executare. Salam a cand special pentru Vali Nebunu, primind de la acesta sute de euro. „Respect, respect”, striga Salam in fata interlopilor.

In jurul mesei la care se aflau interlopii se aflau numerosi bodyguarzi.

@vali.nebunu7 #fy #foryou #viral ♬ sunet original – Vali Nebunu

Vali Nebunu a fost capturat marti in Italia. El se ascundea din 2021, fiind condamnat pentru trecerea frauduloasa a frontierei.

Surse judiciare au declarat pentru aktual24.ro ca Vali Nebunu fost depistat la restaurantul “La Stella” din Portofino, Genova.

In momentul legitimarii, el a prezentat un document de identitate al fratelui sau, motiv pentru care se va intocmi dosar penal si pentru “fals privind identitatea”

Si seful Vlanului Sportivilor, Mircea Balus, fratele lui Vali Nebunu, a fost arestat in Italia anul trecut, unde se ascundea pentru ca era condamnat in Romania la un an si o luna de inchisoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Homepage » Paparazzi » Roxana Dobre are stil atunci când merge la piață! Soția lui Florin Salam își face oriunde și oricând pofta /...

Film

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI! După ce Florin Salam a ajuns pe mâinile medicilor pentru prima dată în urmă cu mai multe...

Muzica

Cum se simte acum Florin Salam, după ce a plecat în străinătate pentru a se trata. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul...

Film

Peste 20 de milioane de suporteri din 206 ţări au solicitat bilete pentru meciurile turneului final al Euro 2024, din Germania, a anunţat vineri...