Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Cum arată pasajul Oltenița-Popești Leordeni cu sistemul de iluminat aprins, la o săptămână înainte de lansare

În urmă cu aproximativ o săptămână, pasajul Oltenița-Popești Leordeni a fost iluminat pentru prima dată încă din timpul construcției sale. Noua structură nu era luminată înainte de datorită lucrărilor de finisare și instalare a sistemului de iluminare. Cu toate acestea, acum pare să arate impresionant și să fie complet pregătit pentru lansare.

Am avut ocazia să trec prin pasajul Oltenița-Popești Leordeni și să observ noul sistem de iluminat care a fost instalat și sunt încântat să spun că este impresionant. Pasajul, care a durat câțiva ani să fie construit, este deschis acum traficului și este perceput ca un element important de infrastructură pentru comunitate, reducând traficul care era înainte în această zonă și facilitând călătoriile.

Sistemul de iluminare a pasajului a fost proiectat să asigure atât siguranța, cât și aspectul vizual plăcut. Sunt utilizate lumini cu LED-uri care produc o lumină mai strălucitoare și mai durabilă decât alte tipuri de lumină. Iluminarea este bine distribuită, astfel încât lumina este uniformă pe întreaga lungime a pasajului, contrabalansând umbrele și zonele întunecate care pot apărea.

În plus, sistemul de iluminare este integrat cu tehnologia de gestionare a traficului, permițând monitorizarea fluxului de trafic dintr-o singură locație centrală. Aceasta înseamnă că orice potențiale probleme pot fi semnalate și remediate din timp, asigurând că pasajul rămâne cât mai fluid posibil.

Așadar, prin acest sistem de iluminare eficient, pasajul Oltenița-Popești Leordeni își îndeplinește obiectivul de a fi o opțiune practică și atractivă pentru a evita aglomerația acestui traseu. De asemenea, s-a demonstrat că iluminarea adecvată joacă un rol important în reducerea riscului de accidente în zonele de trafic aglomerat, ceea ce face acest pasaj un loc mai sigur pentru toți șoferii.

In concluzie, pasajul Oltenița-Popești Leordeni reprezintă o nouă realizare a dezvoltării autostrăzilor din România, iar sistemul de iluminare care a fost implementat aici demonstrează angajamentul autorităților pentru a oferi un traseu sigur și eficient pentru comunitate. Sperăm că implementarea acestei tehnologii va fi folosită și în alte proiecte similare, astfel încât să se asigure siguranța și confortul călătorilor din întreaga țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Film

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI! După ce Florin Salam a ajuns pe mâinile medicilor pentru prima dată în urmă cu mai multe...

Muzica

Cum se simte acum Florin Salam, după ce a plecat în străinătate pentru a se trata. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul...

Istorie

Craiova are, potrivit cititorilor Best European Destinations, cel mai frumos brad de Crăciun din Europa. Decorațiunile din capitala Olteniei au fost votate de aproape...

Multimedia

Craiova are, potrivit cititorilor Best European Destinations, cel mai frumos brad de Crăciun din Europa. Decorațiunile din capitala Olteniei au fost votate de aproape...