Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cum arată mormântul Fănicăi, regretata soție a lui Florin Salam. Imaginile publicate de fiul ei, Dani Stoian / FOTO

3312311899527163625578354785343456085518751n


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Cum arată mormântul Fănicăi, regretata soție a lui Florin Salam. Imaginile publicate de fiul ei, Dani Stoian / FOTO

De Mihaela Ioana. Publicat Miercuri, 08 Martie 2023, 17:32
Actualizat Miercuri, 08 Martie 2023 la 17:32

Cum arată în prezent mormântul Fănicăi, regretata soție a lui Florin Salam. Cum a fost aranjat locul ei de veci. Ce imagini a postat fiul ei, Dani Stoian, de 8 martie, când se sărbătorește ziua mamei.

Cum arată mormântul Fănicăi

Instagram- Dani Stoian

  • Cum arată mormântul Fănicăi
  • Ce imagini a publicat Dani Stoian

Fănica a murit pe data de 12 aprilie, în anul 2009. Cum arată acum mormântul ei de 8 martie. Fiul ei, Dani Stoian, a făcut o vizită la cimitir și a împărtășit un videoclip cu urmăritorii lui de pe o rețea de socializare.

Cum arată mormântul Fănicăi

Au trecut aproape 13 de ani de când regretata soție a lui Florin Salam a murit. Fiul manelistului, Dani Stoian, este destul de activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. De data aceasta, băiatul artistului a postat un videoclip de la mormântul mamei lui, Fănica.

Pentru că este ziua dedicată mamelor, fiul lui Florin Salam a făcut o vizită la cimitir. Dani Stoian a surprins pe imagini și un șnur de mărțișor, semn că a mers cu un dar la mormântul mamei lui.

Familia lui Florin Salam a avut grijă să se ocupe de mormântul Fănicăi. La locul de veci al fostei soții a manelistului sunt mai multe icoane, dar și fotografii.

De ce a murit fosta soție a artistului

Fănica s-a stins din viață la Spitalul Floreasca. Regretata soție a lui Florin Salam a pierdut lupta cu boala și ar fi suferit la vremea respectivă complicații cauzate de virusul hepatic C. Mama lui Dani Stoian și a lui Betty a decedat la vârsta de 27 de ani.

Familia lui Florin Salam a trecut prin clipe de coșmar când Fănica a murit. Toți au trecut printr-o perioadă grea din cauza suferinței. Ei își amintesc cu drag de ea și au grijă să îi viziteze mormântul atunci când se poate și au ocazia.

Betty Vișănescu și Dani Stoian au mai postat pe rețelele de socializare imagini cu mama lor, Fănica, în zile importante și nu numai.

CITEȘTE ȘI:

  • Dani Stoian, imagine emoționantă cu mama lui, regretata soție a lui Florin Salam. Ce mesaj a postat fiul manelistului: „Bunătatea ta…” / FOTO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Homepage » Paparazzi » Roxana Dobre este o femeie care pune mult preț pe aspectul fizic! Soția lui Florin Salam arată incendiar în orice...

Sport

Poliţia columbiană a identificat doi dintre cei patru bărbaţi care l-au răpit pe tatăl fotbalistului columbian Luis Díaz, în timp ce forţele de securitate...

Multimedia

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, trece prin momente foarte grele. Cântăreața a declarat că oamenii s-au înrăit și că nimeni nu mai este...

Made in Romania

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, trece prin momente foarte grele. Cântăreața a declarat că oamenii s-au înrăit și că nimeni nu mai este...