Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sanatate

Cum arata cercetatorul care ia 100 de medicamente in fiecare zi

medicamente

Incredibil, nu credeam ca exista asa ceva, un om de stiinta din Britania ia in fiecare zi 100 de medicamente, sustine el ca asa va putea trai 150 de ani. Acesta este un specialist in proprietatiile biochimice ale sangelui si isi face regulat probele de sange .

Dr. Alex Zhavoronkov este autorul cartii „The Ageless Generation: How Advences in Biomedicines Will Transform the Global Economy” („Generatia fara varsta: Cum vor transforma evolutiile din bio-medicina economia mondiala”).

El crede ca principalul obstacol in fata longevitatii este impactul psihologic, considera ca munca sa se bazeaza pe depasirea propriilor asteptari referitoare la imbatranire.

Dr. Zhavoronkov in varsta de 37 de ani sustine ca oamenii care in ziua de astazi au varste inaintate este datorita faptului ca ei au trecut prin perioade mult mai grele comparativ cu zilele de astazi.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Sanatate

Pentru a slabi ai nevoie de vointa si trebuie sa-ti schimbi radical modul de viata.

Fără categorie

In ultima vreme, trendurile eco – si nu numai – tind sa aprecieze dusul in defavoarea baii careia, desi i se recunosc anumite merite...

Sanatate

Anotimpul cald este plin de legume si fructe proaspete. Profita pentru a-ti face masti de ten.

Sanatate

Sportul si alimentatia sanatoasa sunt esentiale pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, dar mai ales sunt o prioritate pentru persoanele care vor sa preintampine bolile...

Sanatate

Painea, in mod obisnuit, are un continut nutritiv complex, ceea ce ar recomanda-o drept un aliment excelent.

Articole recomandate