Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sanatate

Cum arata cercetatorul care ia 100 de medicamente in fiecare zi

medicamente

Incredibil, nu credeam ca exista asa ceva, un om de stiinta din Britania ia in fiecare zi 100 de medicamente, sustine el ca asa va putea trai 150 de ani. Acesta este un specialist in proprietatiile biochimice ale sangelui si isi face regulat probele de sange .

Dr. Alex Zhavoronkov este autorul cartii „The Ageless Generation: How Advences in Biomedicines Will Transform the Global Economy” („Generatia fara varsta: Cum vor transforma evolutiile din bio-medicina economia mondiala”).

El crede ca principalul obstacol in fata longevitatii este impactul psihologic, considera ca munca sa se bazeaza pe depasirea propriilor asteptari referitoare la imbatranire.

Dr. Zhavoronkov in varsta de 37 de ani sustine ca oamenii care in ziua de astazi au varste inaintate este datorita faptului ca ei au trecut prin perioade mult mai grele comparativ cu zilele de astazi.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Sanatate

Pentru a va evidentia culoarea si a reda vigoarea culorii naturale, mai puteti utiliza si preparatele naturale, precum merisorul, macesele, coji de ceapa, ceai...

Sanatate

Pielea uscata isi poate recapata frumusetea prin diverse masti, creme si tratamente.

Sanatate

Obezitatea este una dintre cele mai frecvente si grave afectiuni din lume.

Sanatate

Stresul reprezinta inamicul numarul unu al oamenilor din ziua de astazi. Care sunt cauzele si cat de grave sunt ele? Afli totul din materialul...

Sanatate

Multe diete nu au success pe termen lung pentru ca nu tin cont de ceea ce inseamna a slabi sanatos si permanent.

Articole recomandate