Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cum a fost filmat Florin Salam alături de familie, la scurt timp de când a fost dat afară de la nunta din Craiova

sab 1 19wcwbolAutor: Redacție a1.ro |
Publicat: Luni, 01 Mai 2023, 11:52
Actualizat: Luni, 01 Mai 2023, 13:26

Florin Salam a avut parte de o plimbare pe Calea Victoriei, alături de familie, iar trecătorii au filmat momentul în care manelistul se bucură de muzica ambientală a unei trupe stradale. Momentul vesel vine la aproape două săptămâni de când Florin Salam a fost dat afară de la o nuntă.

Florin Salam alături de familie, la scurt timp de când a fost dat afară de la nunta din Craiova"/>

Galerie de imagini

Florin Salam a fost filmat dnsând și cântând în plină stradă, alături de soție și copii

TikTok

Florin Salam a petrecut o după-amiază alături de soția sa, Roxana Dobre, și de copiii lor. Manelistul s-a oprit în fața unor muzicieni care îi încântau pe trecători cu acordurile lor. Florin Salam a dansat, a aplaudat, a cântat și la final l-a îmbrățișat pe chitarist, mulțumindu-i pentru atmosferă.

Alături de Florin Salam, Roxana Dobre s-a mișcat și ea în ritmul muzicii.

Pe aceeași temă


Concurenți inediți au luat cu asalt bucătăria într-un nou episod savuros ▶ Vezi Chefi la cuțite în AntenaPLAY

Florin Salam a fost filmat dnsând și cântând în plină stradă, alături de soție și copii

Manelistul a făcut atmosferă în plină stradă, alături de familia lui. Trecătorii au fost încântați să-l privească pe manelistul care se bucura de muzica stradală.

Momentul a fost filmat de trecători, iar imaginile au ajuns pe Internet.

@gianieugen1 ♬ sunet original – giani

Momentul vesel vine la scurt timp după ce manelistul a avut parte de un incident la o nuntă din Craiova. În luna aprilie Florin a fost dat afară în timpul prestației, iar momentul a fost filmat și publicat pe Internet.

În videoclipurile publicate pe Internet, se observă cum manelistul era foarte răgușit în timp ce avea microfonul în mână și se afla înconjurat de nuntași. Pentru că Florin Salam nu cânta, ci spunea câteva cuvinte pe instrumental, nașul a intervenit și i-a cerut să părăsească ringul. Florin Salam a oprit prestația și a plecat sub privirile nuntașilor.

”Du-te înăuntru acolo până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”, a spus bărbatul care l-a oprit pe Florin Salam.

În dreptul videoclipurilor publicate pe rețelele sociale cu acel incident, oamenii au adus diverse critici și acuzații. Unii internauți l-au criticat pe manelist că ar fi mers la nuntă sub influența diverselor substanțe. Cântărețul a venit cu o replică și a publicat un videcolip cu el cântând la primele ore ale dimineții. Manelistul a precizat că răgușeala a fost cauzată de oboseală și de programul încărcat.

În videclipul postat pe Internet de Florin Salam, acesta cântă și cu vocea, dar și la acordeon. manelistul a ținut să precizeze că indifrent de situații, critici și acuzații, el este și rămâne „numărul 1”.

Recomandari A1

”Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază. Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor”, Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc”.

Ulterior, Flori Salam a venit cu un răspuns amplu, unde suspecta că cineva i-ar fi pus ceva în băutură:

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte. Eu de băut am băut toată viața. Mă cheamă lumea să beau un pahar cu ei. (…) Am plecat bine de acolo, dar la sfârșit am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine că n-am mai băut. Nu știți că am mai băut? La orice nuntă beau acolo să fac atmosferă, asta e viața noastră. Nu știu ce s-a întâmplat că mi s-a blocat creierul. (…) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine. De atâția ani v-am obișnuit că sunt puternic. Mai văd pe unii care critică. Ce să le fac eu lor? Nu mai contează dacă îl am pe Dumnezeu cu mine nu mă sperie nimic, cum nu m-a speriat niciodată nimic. Îmi văd de treaba mea, de copiii mei și orice întâmplare din asta mă face mai puternic”, a spus Florin Salam pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Formaţia Bayern Munchen a înnvins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Union Berlin, într-un mei restant din etapa a 13-a...

Sport

Arbitrul Andrei Moroiţă va conduce la centru meciul Farul – FCU 1948 Craiova, programat, vineri, de la ora 20.00, în etapa a 23-a din...

Muzica

Florin Salam a anunțat că nu poate merge să-și ia rămas-bun de la Costel Corduneanu, deși ar fi trebuit să cânte la priveghiul acestuia....

Sport

Fostul internaţional Andrei Şevcenko a fost ales, joi, preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Ucraina. Este pentru prima dată când Şevcenko ocupă o funcţie...