Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Cu cât a fost amendat oficialul indian care a golit un baraj ca să-și recupereze telefonul

Un oficial indian a fost amendat cu o sumă considerabilă după ce a golit un baraj pentru a-și recupera telefonul. Suma amenzii se ridică la 200.000 de rupii, echivalentul a aproximativ 2.700 de dolari.

Oficialul în cauză, numit Aditya Kumar Singh, era în vizită în orașul Pratapgarh, în statul Uttar Pradesh, și a pierdut telefonul mobil în timp ce se plimba pe malurile barajului Govind Ballabh Pant Sagar.

Singh a decis astfel să ia măsuri extreme pentru a-și recupera telefonul și a ordonat deschiderea barajului pentru a scurge apa și a căuta dispozitivul său.

Timp de mai multe ore, echipa lui Singh a folosit pompe pentru a scoate apa din baraj. După ce s-a uscat suficient, oficialul indian a coborât pe malul barajului și a căutat telefonul său.

În cele din urmă, a găsit telefonul și a fost încrezător că a făcut totul pentru a-l recupera. Cu toate acestea, ceea ce nu a anticipat este faptul că acțiunile sale vor avea consecințe grave.

Poliția locală a denunțat acțiunile lui Singh și a deschis o anchetă. La scurt timp după, el a fost amendat cu suma menționată mai sus și a fost obligat să plătească și costurile de întreținere a barajului după ce a fost golit.

Totuși, Singh a declarat că a făcut totul pentru a-și recupera telefonul și că nu-i pare rău de acțiunile sale.

În concluzie, acest incident reprezintă un exemplu clar al consecințelor acțiunilor impulsive. Cu toate că este important să ne recupereze aparatele electronice personale, trebuie să ne gândim întotdeauna la consecințele acțiunilor noastre și să nu luăm măsuri extreme care ar putea să dăuneze mediului înconjurător sau să pună în pericol viața altor persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Meciul dintre Argentina şi Maroc, scor 1-2, disputat miercuri în cadrul turneului olimpic de fotbal masculin, a fost suspendat de arbitru timp de aproape...

Sport

Imnul Israelului a fost fluierat miercuri, pe stadionul parizian Parc des Princes, cu ocazia meciului dintre Israel şi Mali, din grupa D a turneului...

Sport

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a transmis, miercuri, recomandări pentru spectatorii români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris, între care aceea de...

Sport

Vedeta mondială a echitaţiei şi tripla campioană olimpică la dresaj Charlotte Dujardin a anunţat, marţi, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la...