Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cu a reacționat soțul manelist al unei cunoscute gorjence când la concertul lui a venit un rocker

salam si


salam

Soțul gorjencei Roxana Dobre, Florin Salam, unul dintre cei mai renumiți și iubiți maneliști din România, a avut parte de un moment cu totul neobișnuit la un concert din trecut.

Cunoscut pentru dedicațiile care îi aduc un venit substanțial și pentru programul său încărcat, artistul nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze.

La un concert, Florin Salam a fost surprins de un gest neașteptat. Un rocker s-a apropiat de scenă și i-a făcut semn că vrea să-i ofere bani pentru o dedicație.

Artistul, obișnuit cu astfel de momente, s-a aplecat să primească banii, dar a fost uimit când a realizat că persoana din fața lui era un rocker.

Întregul moment a fost filmat și postat pe TikTok, devenind rapid viral. Videoclipul a acumulat mii de vizualizări și comentarii, mulți internauți fiind amuzați și surprinși de această întâmplare.

Acest eveniment a avut loc în contextul în care recent, rockerii au huiduit un manelist, pe Babasha, la un concert Coldplay, evidențiind tensiunile existente între două grupuri muzicale. Totuși, gestul rockerului care a participat la concertul lui Florin Salam și a oferit bani pentru o dedicație arată că muzica poate uni oamenii dincolo de preferințele lor muzicale.

Publicitate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Ianis Hagi, care s-a căsătorit religios cu Elena şi are în această seară petrecerea de nuntă, a glumit atunci când a vorbi despre finala...

Sport

Simona Halep este prezentă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena, duminică seară, la Domeniul Ştirbey. Halep, care poartă o rochie elegantă neagră, a...

Muzica

Roxana Dobre a dezvăluit secretul care o menține în formă. Florin Salam are cu ce se mândri la capitolul soție. Roxana Dobre este o...

Sport

Rafael Nadal îşi continuă pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Paris în Suedia. Spaniolul nu a jucat la Wimbledon, dar va evolua la turneul...