Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Clanul Bădălău, protejat de clanul Cămătarilor! Gabi, apropiat al lui Nuțu Cămătaru

badalau camataru 1


Legături extrem strânse între clanul Cămătarilor și familia Bădălău. În ultima perioadă, Gabi Bădălău s-a afișat alături de Bianca Drăgușanu și de temutul interlop, Nuțu Cămătaru.

Gurile rele susțin că la mijlocul prieteniei dintre Nuțu și Bădălău ar sta mai multe afaceri imobiliare.

19834 1
Clanul Bădălău, protejat de clanul Cămătarilor! Gabi, apropiat al lui Nuțu Cămătaru 121

Cu toate că pe la colțuri oamenii vorbesc despre legăturile extrem de strânse între cei doi, Gabi Bădălău nu s-a ascuns de aparițiile alături de Nuțu Cămătaru, ba chiar au petrecut cu băutură și manele.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, prezenți la petrecerea clanului Cămătaru

Recent, Gabi Bădălău a apărut alături de Bianca Drăgușanu la o petrecere a clanului Cămătaru, la care celebrul manelist Florin Salam a cântat.

Au curs dedicaţiile de la Florin Salam, iar Bianca Drăgușanu a petrecut momente extraordinare alăturo de Gabriel Bădălău.

Fiul lui Nuțu Cămătaru și-a făcut nunta la Monato

În vara anului trecut, Nuțulică, fiul cunoscutului interlop Nuțu Cămătaru și-a organizat nunta la celebrul salon de nunți din Bolintin Vale, Monato, pentru care procurorii DLAF au suspiciunea de fraudare a fondurilor europene. Este evident că totul a fost pe lux și opulență.

img 17
Clanul Bădălău, protejat de clanul Cămătarilor! Gabi, apropiat al lui Nuțu Cămătaru 122

La nunta lui Nuțulică și Ada, au participat mai mulți membrii ai clanului Cămătaru, dar și cuplul de Bolintin, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

Temutul clan Cămătaru implicat în mai multe afaceri imobiliare în București

clanuri imobiliare 1
Clanul Bădălău, protejat de clanul Cămătarilor! Gabi, apropiat al lui Nuțu Cămătaru 123

Liderii mai multor clanuri interlope din București și-au investit banii scoși din afaceri dubioase în imobiliare, semne că spălarea banilor funcționează de minune sub ochii procurorilor DIICOT. Printre grupările infracționale care au ridicat blocuri și complexe rezidențiale se numără apropiați ai clanului Cămătaru, Pian, Ștoacă sau Pietroi.

Anchetatorii au dezvăluit că interesul lumii interlope pentru construcții a început aproximativ în urmă cu 15 ani, când tot mai mulți lideri interlopi care, într-un fel sau altul, îi extorcau pe oamenii cu afaceri în construcții, s-au apucat, ei înșiși, să cumpere terenuri și să ridice blocuri, conform gandul.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Gaziantep, echipa antrenată de românul Marius Şumudică, a fost învinsă duminică, în deplasare, scor 4-2, de echipa Kasimpaşa, într-un meci din etapa a 14-a...

Sport

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Atletico Madrid, în etapa a 15-a din La Liga. Catalanii...

Sport

Atacantul norvegian Elring Haaland a fost extrem de nervos după ce, deşi a trimis o pasă perfectă pentru Jack Grealish, arbitrul a fluierat un...

Muzica

În urmă cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama...