Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cinema Călărași difuzează „Baubaul– 2D”

diuii


Scandalul declanșat de regele manelelor din România, Florin Salam, a luat amploare în urma transmisiei în direct pe Facebook în care acesta a anunțat că renunță la cântările din Călărași și Bolintin din cauza unor situații neplăcute prin care a trecut. Cu toate acestea, abordarea manelistului în susținerea deciziei sale a supărat și mai mult persoanele care au avut de suferit financiar de pe urma anulării cântărilor programate în cele două orașe.

Rețelele de socializare au fost împânzite în doar câteva zile de videoclipuri în care mai mulți oameni din minoritățile celor două localități în care artistul a refuzat să mai apară arată nemulțumirea față de acesta. Acum, cei afectați financiar își caută dreptatea și doresc ca manelistul să le returneze banii sau să găsească o soluție de comun acord.

25082022 BURTIERE STIRE SI NUME.00 06 25 17.Still005

La nivelul județului Călărași, reprezentanții minorităților au dezvăluit că regele manelelor ar fi încasat sume cuprinse între 10.000 și 15.000 de euro pentru evenimentele programate pe care nu le-a mai onorat. Iancu Vasile, liderul comunității rome din municipiul Călărași, a declarat că dorește să clarifice situației și, dacă va fi necesar, artistul va fi supus unui stabor intentat de oamenii care îl acuză că a încasat banii și nu a mai venit. Reprezentantul minorității a menționat că a luat legătura cu toți judecătorii din județele limitrofe pentru a-i informa cu privire la situația în care artistul este implicat și împreună vor decide dacă acesta va fi tras la răspundere într-un stabor țigănesc.

25082022 BURTIERE STIRE SI NUME.00 12 11 06.Still004

Reprezentanții minorităților rome din Călărași susțin că artistul ar fi încasat aproximativ 2 milioane de euro din evenimentele programate încă de anul trecut, fără a emite documente fiscale. Din acest motiv, persoanele îndreptățite intenționează să depună plângeri către instituțiile competente pentru a se face lumină în acest caz și pentru ca cei vinovați să fie trași la răspundere.

Scandalul generat de Florin Salam a stârnit furia și nemulțumirea celor care au plătit bani pentru evenimentele la care artistul nu a mai participat.

Nicolae Constantin, managerul artistului a explicat, în exclusivitate pentru Canal SUD, principalele motive care stau la baza deciziei artistului. Este vorba despre mai multe situații mai puțin plăcute în care Florin Salam a fost lovit de invitați. La unul dintre evenimentele din Călărași s-a lovit cu microfonul în gură din cauza unei lovituri pe care acesta ar fi primit-o în spate de la un invitat. Referitor la banii încasați, managerul a precizat că ar fi vorba despre 50.000 – 75.000 de mii euro pe care Florin Salam ar trebui să-i restituie către clienți.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Campionatul Naţional de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori, un test important pentru înotătorii români înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, este transmis...

Sport

Televiziunea Română marchează unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului, Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024 (JO Paris 2024), cu...

Muzica

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită într-un mod spectaculos și plin de bucurie la Călărași, unde s-au desfășurat o serie de activități distractive...

Film

Inocentul/L’innocent, filmul lui Louis Garrel, pe care starul cinematografiei franceze l-a scris, regizat și în care joacă alături de Roschdy Zem, Anouk Grinberg și Noémie...