Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cine este ispita Livia Marinescu de la Insula Iubirii sezonul 7. A apărut în ipostaze îndrăznețe alături de cântăreți celebri

ispita livia marinescu insula iubirii sezonul 7 4cbsfsv0 scaledAutor: Redacție a1.ro |
Publicat: Vineri, 09 Iunie 2023, 13:03
Actualizat: Vineri, 09 Iunie 2023, 21:49

Livia Marinescu este ispită la Insula Iubirii, sezonul 7. Aceasta susține că este determinată să le deschidă ochii femeilor care au barbatii nepotriviti lângă ele, folosindu-se de toate atuurile sale.

Galerie de imagini

Livia Marinescu este ispită la Insula Iubirii, sezonul 7

Antena 1

Ispita Livia Marinescu de la Insula Iubirii sezonul 7 are 31 de ani și este absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale. În prezent, aceasta lucrează ca manager de achiziții, însă în timpul liber se dedică pasiunilor ei pentru dans și creator de conținut în mediul online. De asemenea, până în prezent, Livia a dobândit îndeajuns de multă experiență de viață pe care o va folosi pentru a-i demasca pe bărbații infideli.

Tot ce trebuie să știe publicul despre ispita Livia Marinescu de la Insula Iubirii sezonul 7

Livia Marinescu e gata să deschidă ochii femeilor care au lângă ele bărbatul nepotrivit. Focoasa blondină spune despre ea că știe să incite imaginația sexului tare, fiind „unsă cu toate alifiile”.


Inés, hotărâtă să facă orice pentru a-l avea pe Hugo alături ▶ Episodul nou e exclusiv în AntenaPLAY

Deși fire sexy și romantică, ispita feminină de la Insula Iuburii sezonul nu a mai avut o relația serioasă din 2019 pentru că nu a găsit în cei de lângă ea calitățile bărbatului de care are nevoie. Livia e obișnuită ca bărbații puternici să roiască în jurul ei și consideră că un atuu al său faptul că are mintea deschisă și niciun subiect nu este tabu pentru ea.

Ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 are o viață foarte activă și atunci când nu este la job se ocupă de prezența ei în mediul online. Aceasta este pasionată de operațiile estetice și mai mult, nu se ferește să își etaleze formele voluptoase pe rețelele sociale.

Pe aceeași temă

Cameleonică din fire, Liviei Marinescu îi place să se joace cu look-urile și „personalitățile” sale, dar mai ales cu imaginația bărbaților. Atunci când ești lângă ea nu știi niciodată dacă ai de a face cu o blondină blândă sau o roșcată foacasă, pentru că folosește foarte des peruci.

În plus, inspita de la Insula Iubirii sezonul 7 nu este străină de camerele de filmat. Ea a apărut în videoclip-urile mai multor maneliști celebri printre care se numără Dani Mocanu, Tzancă Uraganu și chiar Florin Salam. Aceasta este o dansatoare extrem de căutată pentru ipostazele incendiare în care se afișează și nu se ferește să renunțe la haine.

Livia Marinescu și-a deschis recent și cont pe TikTok, unde este foarte urmărită datorită aparițiilor ei mondene. Pe rețeaua socială, ea postează clip-uri îndrăznețe și abordează problema infidelității în relații, semn că este greu de păcălit.

@liviasophie Life sucks! #fypシ #foryoupage #pamflet #tiktokromania #5pasidebine #misiuneatiktok #pridetogether #fy ♬ original sound – James

Află mai multe detalii și despre celelalte ispite: Roxana Răpăilă, Deni Mariș, Cecilia Bob, Oana Monea, Daria Cuflic, Adriana Minea, Lavinia Maris, Simona Alexuc.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Pe aceeași temă

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jucătoarea de tenis Irina Bara, locul 156 mondial, s-a calificat în sferturi la turneul de la Bogota (Columbia), cu premiii de 267.082 de dolari....

Sport

Echipa Paris Saint-Germain s-a impus miercuri seară cu 1-0 în faţa formaţţiei Rennes şi şi-a asigurat locul în finala Cupei Franţei. Unicul gol al...

Sport

Brigada din România care o va avea la centru pe Iuliana Demetrescu va conduce partida Cehia – Danemarca, din grupa A2, în calificările pentru...

Sport

Oraşul Riad va găzdui următoarele trei ediţii ale Turneului Campioanelor, în perioada 2024-2026, conform unui acord între WTA şi Federaţia Saudită de Tenis. În...