Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cine e jandarmerița băgată în spital de o minoră gravidă, care i-a dat picioare în cap! „Țestoasă” călăreață, campioană K-1 și pistolară cu sânge rece

jandarmeritabaturagravida


Homepage » Actualitate » Stiri interne
»
Cine e jandarmerița băgată în spital de o minoră gravidă, care i-a dat picioare în cap! „Țestoasă” călăreață, campioană K-1 și pistolară cu sânge rece

De Narcis Voica. Publicat Joi, 26 Octombrie 2023, 23:30
Actualizat Joi, 26 Octombrie 2023 la 23:30

Nici „țestoasele” jandarmeriei nu mai sunt ce-au fost! Purtătorii de diplome de campioni MMA – nici atât! A demonstrat-o, cu succes, o jandarmeriță de la trupele speciale lăudată pentru aptitudinile de campioană și de pistolară, care a fost bătută-n cap cu pumnii și picioarele, sub nasul colegilor, de o minoră gravidă.

  • Jandarmerița care susține că a fost bătută cu pumnii și picioarele în cap este, de fapt, campioană la MMA
  • Rebeca Popa a fost „țestoasă” călare la Jandarmeria București
  • Când s-a mutat la Iași, a devenit vedetă după ce a împușcat în umăr un șofer fugar
  • Nepoata mafiotului Cosmos Tănase este acuzată că a bătut-o pe campioana MMA în fața mai multor jandarmi

Avocatul plătit de clanul interlop condus de Cosmos Tănase, care este unchiul minorei bătăușe, susține că fata gravidă nu ar fi agresat-o pe jandarmerița Rebeca Popa și că, de fapt, aceasta ar fi avut vânătăile în baza cărora și-a procurat certificatul medico-legal de la antrenamentele K-1. Un lucru extrem de bizar este acela că jandarmerița campioană la arte marțiale a fost agresată sub privirile mai multor colegi, martori la eveniment. De ce nu au intervenit colegii, ca să o apere? Nu se știe! Probabil că și lor le-a fost frică de minora gravidă…

Despre jandarmerița bătută de minoră sub privirile colegile din trupa de intervenție, colegii spyneau, în urmă cu trei ani, când aceasta a împușcat un suspect: „POPA REBECA – I.P.A. 3 IAȘI.
Rebeca este subofițer în cadrul I.J.J. Iași și încă din liceu s-a îndrăgostit de uniforma bleu jandarm, iar din acest motiv a urmat cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni, devenind cadru militar în Jandarmeria Romănă.
La început a facut parte din Detașamentul de cavalerie în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, executând misiuni alături de partenerul ei, calul Darling.
Din anul 2019, Rebeca s-a mutat în interes de serviciu la I.J.J. Iasi, în cadrul Detașamentului 1 Mobil, deoarece visul ei era să fie în sprijinul cetațeanului, în special în serviciul de ordine publică.
In luna aprilie 2020, fiind în timpul unei misiuni de menținere a ordinii publice, colega noastră nu a ignorat jurământul depus și a intervenit într-un scandal unde, unui tânăr i-a fost secționat artera brațului drept. Ea a reușit să aplaneze scandalul și să acorde primul ajutor tănărului rănit prin oprirea hemoragiei foarte puternice și prin resuscitarea acestuia în mai multe rânduri, ținându-l în viață până la sosirea echipajului de pe salvare, în final, viața tânărului fiind salvată.
Tot în anul 2020, aflându-se într-o patrulă mixtă alături de un polițist, au fost solicitați să intervină să acorde sprijin pentru prinderea unui șofer care a refuzat să oprească la semnalele polițistului și care a agresat un alt jandarm. Echipajul, din care făcea parte și plt. Popa Rebeca, a ajuns din urma autovehiculul dat în urmarire, făcăndu-i semnalele regulamentare pentru oprire, însă conducatorul auto a refuzat acest lucru, mai mult acesta a intrat cu mașina în autospeciala poliției pentru scoaterea de pe carosabil a acesteia.
Având în vedere faptul că viața echipajului era pusă în pericol, dar și a participanților la trafic, colega noastră a executat foc cu armamentul din dotare pentru imobilizarea autovehiculului, după ce în prealabil conducătorul a fost somat și avertizat. După o lungă urmarire, conducatorul auto a fost prins ca urmare a rănii provocate de glonț în zona umărului. Pentru aceste fapte, dar și pentru dăruirea cu care se implică în executarea misiunilor, suntem mandri că plt. Popa Rebeca face parte din asociația noastră și îi spunem azi la ceas aniversar: SĂRUT FEMEIE, MÂNA TA!”.
SPYNEWS a dezvăluit, zilele trecute, că familia lui Cosmos Tănase, autointitulat „Prinț al țiganilor”, este în stare de șoc: nepoata minoră a interlopului (sora fratelui său, Walter – n.r.), care este însărcinată, a fost arestată, fiindcă ar fi bătut o jandarmeriță de la trupele speciale, campioană MMA.
„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpata minoră N. MARIA-MAGDALENA, în prezent aflată în arestul IPJ Iaşi – CRAP, împotriva încheierii nr. 171/M.P. pronunțată de Judecătoria Iaşi la data de 14.10.2023, în dosarul penal nr. 31612/245/2023, încheiere pe care o menţine. Ia act că inculpata a beneficiat de asistență juridică din partea avocaţilor aleşi. În baza disp. art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpata contestatoare N. MARIA-MAGDALENA la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este decizia dată ieri de judecătorii Tribunalului Iași.

În urmă cu o săptămână, magistrații de la Judecătoria Iași au dispus: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 10894/P/2023, în ceea ce o priveşte pe inculpata N. Maria-Magdalena. Dispune arestarea preventivă a inculpatei N. Maria-Magdalena, pentru comiterea infracţiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. (1) şi (4) Cod penal raportat la art. 193 alin. (2) Cod penal, cu aplicarea art. 113 alin. (3) Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.10.2023 şi până la data de 12.11.2023, inclusiv. În baza dispoziţiilor art. 230 alin. (1) Cod de procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei N. Maria-Magdalena cu datele de stare civilă sus-menţionate”.
Conform procurorilor, ultrajul ar fi fost comis în seara zilei de 10 octombrie, în parcarea Spitalului Arcadia, unde ar fi izbucnit o ceartă. La fața locului a ajuns, potrivit publicației dezvaluirea.ro, o trupă antitero a jandarmeriei care ea compusă din trei bărbați și o jandarmeriță campioană la arte marțiale. „La data de 10.10.2023, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pe strada Prof. Narcis Măcinoi din mun. Iaşi, întrucât mai multe persoane manifestau o stare de agitaţie, tulburând ordinea şi liniştea publică. În această împrejurare, inculpata minoră ar fi iniţiat un dialog cu organele de ordine, solicitând în glumă, să fie dusă acasă de organele de jandarmerie. Faţă de refuzul celor din urmă, întrucât nu exista o stare de pericol care să justifice acest demers, inculpata minoră ar fi început să adreseze insulte şi cuvinte jignitoare respectivului echipaj, moment în care aceştia au iniţiat procedura legitimării. Întrucât inculpata minoră a continuat să manifeste o stare de agitaţie şi un limbaj insultător la adresa organelor de ordine, jandarmii au condus-o la autospeciala tip dubă fără a o încătuşa, întrucât minora a susţinut că era însărcinată. În momentul introducerii în autospecială şi în timp ce persoana vătămată jandarm a încercat să intre la rândul său în autovehicul, inculpata minoră i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul şi alta de picior în zona feţei, cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.
Pe de altă parte, Walter Tănase, fratele lui Cosmos Tănase, a susținut, conform dezvaluirea.ro, că fiica sa ar fi fost agresată de jandarmeriță. „Fata mi-a povestit că, în timp ce o băga în dubă, jandarmerița o lovea. Colegii jandarmeriței o întrebau de ce o mai lovește după ce le-a spus că este însărcinată și a fost imobilizată’’, a spus Walter Tănase, tatăl fetei.

Cosmos Tănase a ajuns în atenţia presei mondene în 2011, când a organizat o nuntă ca în poveşti pentru fiul lui, Aleodor, care avea atunci 19 ani. Presa a relatat la momentul respectiv că la nuntă au participat peste 600 de invitaţi, mirii având două perechi de naşi: Adrian Minune cu soţia Cati şi un alt cuplu celebru, Hingheru. Printre oaspeţii de seamă s-au numărat Nuţu Cămătaru, Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur şi Florin Salam. Parcarea s-a umplut de limuzine, băutura fină a curs valuri, iar banii au zburat „fără număr”.
Cosmos Tănase, autointitulat „Prinţul ţiganilor”, este considerat omul din umbra clanului Corduneanu, pe care l-a transformat în cea mai temută grupare interlopă din zonă. Cosmos şi-a început cariera infracţională din adolescenţă, când a plecat din Brăila, orașul său natal, la „cules” de portofele prin Occident, apoi a devenit bişniţar de maşini second-hand şi produse electornice. Presa din Germania l-a etichetat drept „monstru”, după ce mai mulţi copii au povestit că „Prinţul ţiganilor” îi bătea cu ciocanul peste degete dacă nu strângeau la cerşit sumele impuse de acesta.

CITEȘTE ȘI:

  • Vlăduța Lupău, apărată de funcționarii care i-au dat ajutoare ilegale / Nu e treaba presei ce fac ei cu banii românilor!
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Naţionala de baschet masculin tineret a României a câştigat duminică, la Piteşti, finala Campionatului European, Divizia B, după ce a învins reprezentativa Ucrainei, scor...

Sport

Cu patru zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, preşedintele francez Emmanuel Macron vizitează luni Satul Olimpic, care este deja pe jumătate...

Sport

Lando Norris a recunoscut că a luat în considerare duminică posibilitatea de a ignora ordinele echipei de a ceda conducerea în Marele Premiu al...

Sport

Jandarmeria Bucureşti a anunţat că au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.400, după meciul Dinamo – Petrolul Ploieşti, scor 4-1,...