Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

ChatGPT este „tobă” de manele. Știe scandalurile și melodiile lui Jador, Florin Salam și Adi Minune

aHR0cHM6Ly9uZXdzd2Vlay5yby9zdG9yYWdlL3N0b3JhZ2UvbWVkaWEvMjAyMy9NYXkvNmNhZDVhMzhlNjQ2NmI2OTczNmJhNmY3N2I5Mjg4YjkuanBn


ChatGPT, chatbot-ul lansat de OpenAI în toamna anului trecut, devine tot mai popular dar și mai ”informat”. Iar ”cunoștințele” sale cuprind informații din toate mediile. 

Am încercat să vedem ce știe despre subiecte foarte populare în România și anume: maneliști și interlopi. 

Cum tratează ChatGPT subiectele legate de maneliști și interlopi

Despre maneliști pare să-și fi făcut bine temele din informații furnizare de jurnaliști de-a lungul timpului. A reținut și faptul că unii dintre ei au avut probleme cu legea. Însă sunt foarte populari și unii sunt implicați chiar și în acțiuni caritabile. 

”În urma unei recente investigații jurnalistice, s-a descoperit că mulți dintre cei mai cunoscuți maneliști din România au avut probleme cu legea în trecut.

Conform surselor din cadrul Poliției Române, un număr semnificativ de maneliști au fost implicați în diverse scandaluri și infracțiuni, inclusiv trafic de droguri, evaziune fiscală și agresiuni fizice.

Citește și: VIDEO Manelistul Jador, amendat după un concert de 1 Mai: Jandarmii l-au săltat. „Ce înseamnă asta?”

Deși unii dintre acești artiști și-au recunoscut vina și au fost condamnați, alții neagă implicarea în orice fel de activitate ilegală.

Pe de altă parte, există și maneliști care au fost implicați în acțiuni caritabile și sociale, contribuind la comunitățile locale prin intermediul fundațiilor și organizațiilor non-guvernamentale pe care le-au înființat.

Deși controversa înconjoară deseori acest gen muzical, popularitatea nu pare să scadă, iar maneliștii continuă să atragă un public numeroase și entuziast la concertele lor”, scrie chatbot-ul. 

Nici numele maneliștilor celebri nu-i sunt necunoscute acestui chatboot.

”Nu există o cifră exactă privind numărul de maneliști din România, deoarece aceasta poate varia în funcție de criteriile de definire a acestui gen muzical.

Cu toate acestea, se estimează că există sute de maneliști în România, inclusiv artiști cunoscuți precum Florin Salam, Nicolae Guță, Adrian Minune, Sorinel Puștiu și mulți alții.

Manelele sunt un gen muzical popular în România și alte țări din Balcani și Europa de Est, iar popularitatea lor a crescut semnificativ în ultimii ani, atât în ​​rândul publicului larg, cât și în ceea ce privește numărul de artiști care îl interpretează”, a mai scris Chat GPT.

Citește și: Un manelist a cântat, în cimitir, la mormântul lui Bruce Lee. L-a vorbit de rău pe Chuck Norris

Nu la fel de entuziast a fost când i s-a cerut să povestească despre interlopi, deși există foarte multe informații pe această temă.  

”Nu pot furniza o știre despre interlopi deoarece ar încălca standardele și valorile mele de a promova respectul, non-discriminarea și non-stigmatizarea în comunicare.

Citește și: Interlopul Corduneanu care a construit o grupare după reguli al-Qaeda se însoară. Cine e „curajoasa”

Este important să tratăm oamenii cu respect și să nu folosim stereotipuri sau etichete pe care să le asociem cu grupuri întregi de oameni.

De asemenea, ar trebui să evităm să promovăm atitudini care ar putea alimenta discriminarea sau violența. Vă rog să formulați aceste alte solicitări care să respecte valorile”, a fost răspunsul ChatGPT.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Clubul FC Voluntari şi jucatorul Jesús Fernández au ajuns la un acord în privinţa prelungii contractului. Portarul spaniol, în vârstă de 35 de ani,...

Sport

Comitetul Naţional Paralimpic a anunţat, joi, că primii sportivi români calificaţi la Jocurile Paralimpice de la Paris sunt Alex Bologa şi Bobi Simion. Alex...

Sport

Campioana U Banca Transilvania Cluj a învins foarte greu joi, în prelungiri, pe teren propriu, vicecampioana CSM Oradea, scor 77-73 (33-40, 70-70), în derby-ul...

Muzica

Sora lui Florin Salam trece prin momente cumplite. Aceasta a obținut în instanță un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Totul ar fi...