Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

„Cea mai tare nunta la Oradea”. Afaceristul Calin Raita a facut…

montaj raita 29042023


Controversatul afacerist Călin Raita a făcut nuntă cu petrecere de fiţe, pentru care a comandat 19 șampanii scumpe, de câte 10.000 de euro bucata, iar mireasa lui şi-a făcut apariţia cu elicopterul. În plus, i-au cântat mai mulți maneliști cunoscuți, între care  Adi de la Vâlcea, Tzancă Uraganu și Florin Salam.

Cel care a dat detalii despre extravaganta petrecere a fost manelistul Adi de la Vâlcea, într-o postare făcută sâmbătă pe TikTok (video jos).

„Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta”, le-a spus fanilor săi cântărețul, arătând cu mâna spre un elicopter care ateriza în parcarea sălii de nunţi Armonia Venue.

„Este o nuntă cum nu s-a mai pomenit. Vă dau din culise: eu cânt până la ora 10, apoi de la 10 la 12 – Bogdan de la Ploieşti, de la 12 la 2 Ştefan de la Bărbuleşti, de la 2 la 4 Tzancă (n.r – Uraganu), de la 4 la 7 Salam (n.r. Florin Salam). Vă mai spun una, muriţi: 19 sticle de şampanie a cumpărat (n.r. – mirele), a dat 190.000 de euro! N-a găsit decât 19 în Europa. Ar fi vrut 30, dar nu a găsit decât 19″, spune manelistul.

Înregistrarea se termină cu aterizarea unui elicopter din care a coborât mireasa.

(sursa video: TikTok / Adi de la Vâlcea)

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, Călin Raita apare îmbrăcat într-un costum împănat cu înflorituri aurite. O fotografie îl arată în timp ce aruncă cu bani în cântăreţi. Nu au lipsit artificiile și jocurile de lumini. De altfel, opulența pare să fi fost tema favorită a serii, inclusiv tortul mirilor fiind „decorat” cu bancnote.

Din informaţiile apărute pe reţelele de socializare, mireasa lui Călin Raita se numeşte Raluca, iar cu acest prilej cei doi au sărbătorit şi botezul fiului lor, Nicolas Ianis.

Vezi mai jos imagini de la eveniment:

Fost valutist, devenit dezvoltator imobiliar la mijlocul anilor 2000, când a început să ridice în Paleu două cartiere de case şi blocuri, promiţând preţuri mici şi toate facilităţile, Călin Raita este unul dintre cele mai controversate personaje locale. A avut o vreme şi ambiţii de politician, pregătindu-se să candideze în 2008 la Primăria Oradea cu brandul „Superconstructorul” şi sub flamura Partidului Noua Generaţie (al lui Gigi Becali). În final, a candidat independent, obţinând sub 1,3%.

Ulterior, Raita s-a concentrat doar pe afaceri imobiliare, unele soldându-se cu dosare penale sub suspiciuni de înșelăciune și falsuri, altele cu reclamaţii legate de calitatea construcţiilor şi lipsa utilităţilor în cartierele ridicate de el, dar în orice caz, profitabile pentru afacerist, după cum se vede din desfăşurarea nunţii sale.

Călin Raita a divorțat de soția din prima căsătorie în 2010, cu scandal, acuzându-și fosta nevastă, cu care are trei copii, de infidelitate. În 2016, el și fosta sa soție figurau pe primele două locuri pe „lista rușinii” a datornicilor persoane fizice făcută publică de ANAF, fiecare cu peste 7,6 milioane lei datorii.

Articole pe aceeași temă:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Într-un interviu pentru L’Équipe, campionul mondial din 2018 cu naţionala Franţei, Raphael Varane, a mărturisit că a suferit mai multe contuzii. El cere un...

Sport

Cel mai selecţionat jucător din istoria All Blacks (153 de selecţii), Sam Whitelock a anunţat marţi că îşi va încheia cariera în iunie. După...

Sport

Preşedintele clubului Olympique Lyon, John Textor, care este şi preşedintele grupării Botafogo, a acuzat campioana în exerciţiu Palmeiras că a mituit arbitri în ultimii...

Sport

Echipa engleză Tottenham, fără Radu Drăguşin pe teren, a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia West Ham United, în...