Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul în care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sărit în apărare: ”Să ferească Dumnezeu”

uhttps3A2F2Fspynews.ro2Fuploads2Fmodules2Fnews2F02F20242F32F162F3311772Ff12bc1dbd469401ca92061b22542e7d7


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul în care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sărit în apărare: ”Să ferească Dumnezeu”

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 16.03.2024 la 15:08
Actualizat pe 16.03.2024 la 15:08

Sorinel Copilul de Aur a intervenit în scandalul înncare este implicat Florin Salam! Colegii de breaslă au sărit în apărarea manelitului, știind prin câteva probleme a trecut în ultima perioadă. Iată ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a întâmplat, când Florin Salam a fost acuzat de înșelătorie.

Sorinel Copilul de Aur a reacționat dur!

Instagram

  • Sorinel Copilul de Aur a reacionat în scandalul lui Florin Salam
  • Manelistul a fost șocat de comentariile oamenilor

Florin Salam a avut, din nou, probleme cu legea în urmă cu cîteva zile, când a fost săltat de polițiști și dus la audieri, într-un dosar de înșelăciune, în care a fost suspect.

Manelistul ar fi încasat bani fără să își facă prezența la evenimentele pentru care ar fi fost plătit, conform acuzațiilor presupușilor păgubiți.

Sorinel Copilul de Aur a reacțioant în scandalul lui Florin Salam

Colegii de breaslă ai lui Florin Salam știu cât de dificil este să ai o astfel de carieră, motiv pentru care au văzut întreaga situație dintr-o perspectivă diferită față de oamenii care au făcut comentarii răutăcioase la adresa lui.

Manelistul l-a apărat pe Florin Salam, spunând că toate aceste probleme se datorează stării sale critice de sănătate.

De asemenea, a precizat că problemele sale au fost atât de grave, încât se miră că manelistul mai este încă în viață. Sorinel Copilul de Aur a fost dezamăgit de reacția pe care au avut-o oamenii și despre cât de răutăcioase au fost comentariile la adresa lui Florin Salam, în aceste zile.

Florin Salam a avut o perioadă foarte grea. Să ferească Dumnezeu să treacă cineva prin ce a trecut Florin Salam, prin greutățile prin care a trecut el. Altcineva era mort de mult, din punctul meu de vedere. Florin Salam a fost și este foarte puternic, iubit de Dumnezeu. Haideți să nu mai judecăm”, a spus Sorinel Copilul de Aur, pe TikTok.

Tzancă Uraganu l-a apărat

Tzancă Uraganu l-a apărat pe Florin Salam și a fost alături de el, fizic, în momentul în care a ieșit din arest. În momentul în care a fost dus acasă cu mașina de Lambada, manelistul a declarat că știa că adevărul va ieși întotdeauna la iveală, iar legea își va face singură treaba.

”V-am spus că nu au cum să îl țină și de ce să îl țină pe cumătrul meu? Ce v-am spus? (…) Ce motive aveau să îl țină? Că a avut și el o problemă și nu s-a prezentat (n.r. la evenimente)? Așa este normal, în afară de cei care mai cântăm și noi așa pe prietenie, că acolo ce contracte să fie? Dar legal așa este, contractul este normal. De acum încolo se vor lua măsuri să nu se mai ajungă în situații din astea”, a declarat Tzancă Uraganu, pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI:

  • Ce a răspuns Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, când a fost întrebată dacă mai are o relație cu el: ”Normal că…” / FOTO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a fost învinsă, sâmbătă, în sferturile de finală ale WTT Champions Incheon 2024. Bernadette Szocs a...

Sport

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în prima etapă din play-off-ul şi play-out-ul Ligii a II-a: Play-off – Etapa 1 Unirea Slobozia – CS...

Muzica

Soția lui Florin Salam a fost implicată într-un accident rutier. Roxana Dobre se afla la volanul mașinii sale. Roxana Dobre a fost implicată într-un...

Sport

Irina Begu, locul 126 WTA şi favorită 4, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Megasaray Hotels Open din Antalya, de categorie WTA 125 şi...