Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Ce spune complicele lui Florin Salam despre acuzațiile care i se aduc manelistului. Declarațiile lor se contrazic

62433521


Cântărețul de manele Florin Salam a fost reținut joi dimineață de ofițerii Secției 2 din Capitală, pentru acuzații de înșelaciune.

Interpretul, care nu se află la primul scandal de acest fel, a fost reclamat că ar fi încasat mii de euro ca să cânte la petreceri, însă nu numai că nu și-a onorat promisiunea, dar nici nu ar fi dat banii înapoi.

Ancheta a pornit după nu mai puțin de trei plângeri penale formulate împotriva lui Florin Salam. Sunt oameni care l-ar fi vrut la nunțile copiilor lor și care ar fi plătit avansuri însemnate: aproximativ 18.000 de euro în total, spun anchetatorii. Florin Salam nu s-ar fi prezentat, însă, la petrecerile respective și nici nu ar fi restituit banii pe care i-a primit.

Joi dimineață, anchetatorii de la Biroul de Investigații Criminale din Secția 2 de poliție, din București, au descins acasă la interpretul de manele, unde au mai căutat probe. Florin Salam a fost dus apoi cu mandat la secția de poliție pentru a i se cere socoteală. Acesta nu a dat nicio declarație și s-a prevalat de dreptul la tăcere.

La nici două ore după ce a fost săltat de polițiști, pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru trei acuzații de înșelăciune. După orele prânzului a fost transferat la Parchet, însoțit de escortă, pentru a da explicații în legătură cu ceea ce avocata sa spune că ar fi altceva decât susțin reclamanții, și anume că este nevinovat, Florin Salam spunând că ar fi restituit banii.

Citește și

Florin Salam

Declarația sa a fost contrazisă de unul dintre cei considerați a fi complici, care afirma, după ce a fost pus sub învinuire, că Florin Salam ar fi vrut, de fapt, să dea banii înapoi, doar că oamenii nu ar fi răspuns la telefon.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Florin Salam a dat explicații într-un caz similar, la Târgoviște. La momentul respectiv, anchetatorii din Dâmbovița l-au lăsat să plece liniștit acasă.

Și imediat după Revelion a trebuit să dea socoteală într-un caz în care fusese acuzat că ar fi agresat o tânără într-o cameră de hotel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Nicolae Guță i-a surprins pe toți cu gestul lui față de Florin Salam, în cadrul unui eveniment unde au participat amândoi. Florin Salam și...

Sport

Neymar a jucat foarte puţin de când s-a alăturat clubului saudit Al-Hilal din Arabia Saudită, după ce şi-a rupt ligamentul încrucişat al genunchiului stâng...

Sport

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Dan Şucu, afirmă, luni, într-un comunicat postat în social media, că suporterii rapidişti au procedat corect când au decis...

Sport

Papa Francisc s-a alăturat, luni, celor care l-au felicitat pe Jannik Sinner, primul italian care a câştigat un trofeu de Grand Slam la tenis...