Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Ce sentință a primit femeia care a lăsat un bilet jignitor pe mormântul părinților lui Vladimir Putin

image 2022 10 14 25845402 0 presedintele vladimir putin alaturi parintii sai

O femeie din Estonia care a lăsat un bilet jignitor pe mormântul părinților lui Vladimir Putin a primit o sentință. Aceasta a primit o amendă de 40 de euro pentru profanare de morminte și insultă.

Biletul jignitor a fost lăsat de femeie în timpul unei vizite la cimitirul din orașul Sankt Petersburg, unde se află mormântul părinților președintelui rus. Potrivit poliției ruse, biletul conținea un mesaj foarte negativ, insultător și înjositor la adresa părinților lui Putin.

Femeia a fost identificată de poliția rusă și a fost adusă în fața instanței de judecată. Aceasta a recunoscut că a scris biletul și a cerut scuze pentru gestul său, susținând că nu a avut intenția să profaneze mormântul sau să îl insulte pe Putin.

Cu toate acestea, judecătorul a decis să o amendeze pe femeie cu 40 de euro pentru profanarea mormintelor și insulta la adresa părinților lui Putin. Totuși, aceasta a evitat pedeapsa cu închisoarea, deoarece judecătorul a ținut cont de faptul că femeia nu a avut intenția să ofenseze pe nimeni.

Incidentul a fost condamnat de politicienii ruși, care au promis să ia măsuri mai dure împotriva celor care comit astfel de atacuri la adresa liderilor lor. Cu toate acestea, mulți oameni din Estonia și din alte țări au susținut femeia, considerând că aceasta a făcut un act de protest legitim împotriva regimului lui Putin.

În concluzie, sentința primită de femeie servește ca un avertisment pentru cei care comit astfel de gesturi jignitoare la adresa liderilor politici. În același timp, acest incident pune în discuție libertatea de exprimare și dreptul la critică asupra conducătorilor politici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Florin Salam, celebrul interpret de manele, se confruntă din nou cu acuzații de înșelăciune. Recent, un bărbat din Satu Mare a ieșit în spațiul...

Muzica

Este nou scandal în familia manelistului Floin Salam. Sora acestuia, a cerut ordin de protecție. Autoritățile i-au dat câștig de cauză.  Astfel ea și...

Sport

Campioana Dinamo Bucureşti s-a calificat marţi, în deplasare, în sferturile de finală ale European League, după ce a învins formaţia daneză Bjerringbro-Silkeborg, scor 27-24...

Sport

Andrei Muntean, Nicholas Ţarcă, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc, la seniori, David Puicea, Sebastian Torcică, Flavius Borca, Iustin Mihai, la juniori vor reprezenta...