Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Ce face Florin Salam după ce a dat cu subsemnatul la poliție. Alături de cine își petrece timpul manelistul / PAPARAZZI

uhttps3A2F2Fspynews.ro2Fuploads2Fmodules2Fnews2F02F20242F32F242F3318002Fsalam


Homepage » Paparazzi
»
Ce face Florin Salam după ce a dat cu subsemnatul la poliție. Alături de cine își petrece timpul manelistul / PAPARAZZI

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 24.03.2024 la 23:37
Actualizat pe 24.03.2024 la 23:37

În urmă cu aproape o săptămână, Florin Salam a semnat controlul judiciar în dosarul în care este acuzat de înșelăciune. Manelistul pare că nu pierde vremea și se bucură din plin de timpul liber alături de cele mai dragi ființe din viața lui: soția și copiii.

  • Florin Salam a semnat controlul judiciar în urmă cu câteva zile
  • Alături de cine își petrece timpul manelistul

Marțea trecută, Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar în dosarul în care este acuzat că ar fi înșelat oameni cărora le-a promis că va fi prezent la evenimente. Manelistul pare că a trecut peste problemele din ultima perioadă și și-a găsit liniștea alături de soție și copii.

Cum își petrece timpul Florin Salam după ce a dat cu subsemnatul la poliție

De curând, Florin Salam a fost surprins de copiii lui într-un parc din Capitală. Manelistul și cei mici au fost văzuți atunci când s-au oprit să închirieze o bicicletă. Florin Salam se urcă pe bicicletă și începe să se plimbe, alături de cei mici.

Trec mai bine de 40 de minute de la acest moment, iar cântărețul este surprins atunci când revine în același loc și plătește. Atunci, mai mulți oameni, în special tineri, îl observă și se strâng în jurul lui. Manelistul nu și-a neglijat nici fanii, chiar dacă era în parc alături de copii, așa că, face poze cu câțiva dintre ei.

Ulterior, Florin Salam este văzut în timp ce se oprește la un magazin dedicat copiilor, de unde cumpără mai multe jucării. La fel, lumea îl observă și stă de vorbă cu fanii, iar mai apoi, este surprins în timp ce cumpără porumb fiert. Manelistul se plimbă, în continuare, alături de copii, și ajung spre ieșirea parcului.

După alte câteva minute, manelistul și copiii ajung la o trecere de pietoni, iar Florin Salam are o pușcă de jucărie, pe care o cumpărăse împreună cu alte lucruri pentru cei mici mai înainte, în mână și imită că împușcă lumea la întâmplare, pe stradă, ca mai apoi, cântărețul și copiii să ajungă acasă.

Florin Salam a fost acuzat de o nouă țeapă

După ce s-a spus că ar fi țepuit mai multe persoane și că nu s-a mai prezentat la evenimente, deși a luat banii, Florin Salam a fost acuzat de o nouă țeapă, asta după ce câteva persoane au declarat că l-au plătit pentru Florin Salam pentru a filma niște videoclipuri de promovare.

Impresarul manelistului a sărit în apărarea lui, spunând că tocmai Florin Salam s-a oferit să filmeze acele videoclipuri, dar fără a cere bani și susține că organizatorii au încercat să profite de imaginea manelistului, pentru a atrage lume.

„Nu s-au înțeles la bani. Când a ajuns în Germania, trebuia să îi dea banii și nu i-au mai dat. Știi care e greșeala lui? Greșeala lui este că face video fără să ia bani. Asta este cea mai mare greșeală a lui. Majoritatea stau pe capul lui: „Fă-mi și mie, Florin, un video că vii la evenimentul cutare, ca să îmi vină și mie lume, să se strângă”, și Florin din milă le face. Cea mai mare greșeală a lui”, a declarat impresarul lui Florin Salam, la Știrile Antena Stars.

CITEȘTE ȘI:

  • Știrile Antena Stars. Cum a ajuns Florin Salam să fie reținut pentru înșelăciune. Manelistul are grave probleme cu legea / VIDEO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Naţionalele Franţei şi Danemarcei vor disputa, duminică, la Koln, finala Campionatului European, după ce au eliminat, vineri, în semifinale, reprezentativele Suediei, respectiv Germaniei. Suedia...

Sport

Mikaela Shiffrin a anunţat, vineri seară, în social media, că este recunoscătoare că nu a suferit o accidentare gravă la Cortina d’Ampezzo, ea menţionând...

Muzica

Costel Corduneanu a murit în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, într-o clinică din Târgu Mureș. Presa locală menționează că,...

Sport

Belarusa Arina Sabalenka este prima jucătoare care câştigă titlul la simplu feminin la Australian Open pentru două sezoane consecutive de la compatrioata sa Victoria...