Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Câte clase a făcut Florin Salam la școală: ”Am stat în a treia vreo 4 ani”. Ce s-a întâmplat în a cincea

C te clase a f cut Florin Salam la coal Am stat n a treia vreo 4 ani Ce s a nt mplat n a cincea


Marti, 26 Septembrie 2023, ora 09:33

2165 citiri

Invitat în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, manelistul Florin Salam a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată școala, visul său de mic copil fiind acela de a deveni muzician.

„N-am fost cu școala. Era să spun spre rușinea mea… sau spre norocul meu. N-aș vrea să spun spre norocul meu pentru nu descuraja generația de astăzi. Eu n-am fost la școală pentru că n-am fost predestinat către școală, ci mai mult către muzică. Dacă vin din familie de muzicanți…”, a precizat artistul.

”Și încă ceva, dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem, cu toate că eu învățam bine, dar făceam intenționat, să rămân repetent, că nu-mi ardea, să zică mama ”Gata, mamă, nu te mai duce”.

Am stat în a treia vreo 4 ani și după ce au văzut că știam din prima, mamă, numai premiul I luam, și au zis ”Hai să-l mutăm cu două clase mai sus, că e prea bătrân pentru clasa a 3-a”.

Atunci mamaia a luat foc, a zis ”Dați-l înapoi”, adică nu în a 5-a, în a 3-a, că nu mai știa unde să îmi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a 3-a, acolo știa ea să-mi aducă pachet”, a continuat el.

”Nu îmi aduc aminte, dar bine am făcut”, a subliniat Florin Salam, referindu-se la momentul când s-a lăsat de tot de școală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Toate deciziile de arbitraj luate cu ajutorul asistenţei video vor fi explicate în timp real la stadion şi pentru telespectatori în timpul Euro-2024 din...

Sport

Mijlocaşul german Aleksandar Pavlovic ratează Euro 2024 din motive medicale. Selecţionerul Julian Nagelsmann l-a convocat pe Emre Can în locul său, cu trei zile...

Muzica

  Scandalul a pornit după ce manelistul Salam a primit suma de 20.000 de euro pentru a cânta acasă la miri, dar și la...

Sport

Tehnicianul Jose Mourinho şi-a stabilit echipele favorite pentru câştigarea Campionatului European şi a apărat în special şansele ţării sale, Portugalia, relatează RMC Sport. Mourinho...