Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Bucureștenii nu vor avea apă caldă nici în vară. Nicușor Dan dă vina pe avarii și pe reviziile CET-urilor

ZTRlYzUwNGNlNDFjMTVhMjAwODM4YWViY2I5YWY.thumb

În ciuda faptului că varietatea de aplicații tehnologice moderne și inovații ale sistemelor de apă caldă în locuințe sunt aplicate cu regularitate în București, locuitorii orașului nu vor avea parte de acestea într-un viitor apropiat. Din păcate, se pare că cetățenii nu vor avea apă caldă nici în această vară.

Primarul orașului, Nicușor Dan, a declarat că avarii sistemelor de distribuție și de producție a apei calde și reviziile regulare ale centralelor termice reprezintă principalele motive pentru lipsa acesteia. Într-o declarație recentă, Dan a admis că situația este dificilă și că este necesară o abordare multidisciplinară, pentru a îmbunătăți furnizarea de apă caldă în oraș.

În prezent, peste 12.000 de locuințe din București sunt afectate de lipsa apei calde. În această perioadă, temperatura este destul de ridicată, iar acest fapt poate afecta sănătatea și igiena localnicilor. Lipsa apei calde în timpul acestei perioade poate fi o adevărată provocare pentru mai mulți oameni, în special cei care dețin activități în aer liber sau nu au locuințe dotate cu aparatură ce poate fi folosită la producerea apei calde.

Există, de asemenea, o preocupare crescută pentru cei care locuiesc în cartiere mai defavorizate, în care nu există un acces adecvat la apă potabilă și, astfel, mulți sunt nevoiți să meargă la aprozar pentru căldură și apă caldă.

Primarul Nicușor Dan a afirmat că este necesară o investiție semnificativă în infrastructura de apă caldă pentru a rezolva acest lucru. El a subliniat că administrația sa lucrează cu o serie de grupuri de lucru pentru a găsi soluții pe termen lung și a îmbunătăți situația.

Deși problema apei calde lipsește din București de multa vreme, cetatenii trebuie sa inteleaga faptul ca implementarea unor noi sisteme de distribuție si investiții in infrastructura sunt esențiale pentru a asigura accesul la apă caldă pe termen lung. În timp ce cetățenii așteaptă soluții, primarul si autoritatile in domeniu trebuie sa lucreze continuu pentru a găsi soluții durabile si eficiente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Perechea Mara Gae/Anastasia Gureva, cap de serie 8, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu junioare din cadrul turneului US Open. Gae şi...

Sport

Echipa naţională de fotbal a Angliei a încheiat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania reprezentativei Ucrainei, în grupa C...

Sport

Anna Danilina din Kazahstan şi Harri Heliovaara din Finlanda au învins, scor 6-3, 6-4, perechea favorită formată din americanii Jessica Pegula şi Austin Krajicek,...

Sport

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European...