Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Betty Salam se revoltă. Oamenii s-au înrăit

betty salam.webp


Betty Salam, fiica lui Florin Salam, trece prin momente foarte grele. Cântăreața a declarat că oamenii s-au înrăit și că nimeni nu mai este ca înainte.

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a declarat că a fost pe drumuri de Ziua Națională a României și că și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu familia. Ea a mai spus că românii nu trebuie să își piardă credința, chiar dacă trăiesc vremuri grele.

„De 1 decembrie sunt pe drumuri. Nu prea îmi programez nimic. Primul lucru la care mă gândesc când vorbesc de România sunt oamenii, care sunt foarte uniți și foarte credincioși. Credința, familia, astea îmi vine în cap”, a declarat Betty.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Betty Salam, despre românii care s-au înrăit

Fiica lui Florin Salam a mai spus că lumea s-a înrăit foarte mult și că a uitat de lucrurile care contează cu adevărat. Cu toate astea, ea nu și-a pierdut speranța.

„Consider că suntem printre cele mai credincioase țări, chiar dacă unii s-au înrăit și sunt vremuri grele, deci se înțelege de ce s-au înrăit. Totuși ne-am menținut ok ca oameni, față de alte țări. Suntem oameni simpli, România e simplă și frumoasă, așa cum e ea”, a declarat Betty Stoian, pentru WOWbiz.

Cum se simte Florin Salam

Betty a mai declarat că tatăl său, Florin Salam, este un bărbat puternic și că se simte mai bine. Ea a mai spus că manelistul a reușit să treacă peste toate momentele dificile și că este un luptător.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Betty Salam. Sursă foto: Instagram

„Tata este foarte bine și a fost întotdeauna bine. Un om care va munci și muncește extraordinar de mult, există posibilitatea să obosească la un moment dat. Asta nu înseamnă că îl va doborî ceva, nu. Singurul lui dușman care ar putea să îl doboare este el, dar nu va lăsa nici chestia asta să îl doboare. Eu știu sigur că am un tată puternic. Știu și simt asta, pentru că sunt a lui”, a declarat Betty.

Betty Salam, despre un moment dificil din viața ei

Betty a recunoscut că s-a confruntat cu probleme o perioadă de timp și că a cerut ajutorul unui psiholog. În urmă cu câțiva ani, fiica lui Florin Salam își pierduse încrederea în oameni și că ajunsese să-i fie frică de ei.

auto-format="rspv" data-full-width="">

„La 15 ani am fost prima dată la psiholog, dar nu te gândi că am fost un copil rău. Am fost întotdeauna un copil OK, nu am deranjat pe nimeni niciodată. Pur și simplu, am fost pentru că am atins acel prag de adolescență. Simțeam nevoia să aud sau să aflu niște răspunsuri la niște întrebări pe care le aveam. Mă și simțeam nesigură, dintr-un anumit punct de vedere.

Eu sunt o persoană ambițioasă și căreia nu îi place să fie arătată cu degetul. Mă frustra faptul că nu mai aveam încredere în nimeni, în absolut nimic. Aveam teamă de toată lumea, îmi era frică de oameni. Nu era OK, eu mă cunosc, știu că sunt foarte prietenoasă, aveam foarte mulți amici, dar am învățat ceva: calitate, nu cantitate… la mine era invers”, a declarat fiica lui Salam.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Finlandezul Valtteri Bottas a publicat un calendar cu fotografii nud cu el pentru a ajuta campania Movember împotriva cancerului de prostată. El a strâns...

Muzica

Florin Salam a vorbit despre sumele de bani pe care le-a cheltuit la jocurile de noroc. Manelistul a declarat că îi place suspansul şi...

Sport

Echipele FC Liverpool şi Bayer Leverkusen s-au calificat, joi seară, în optimile de finală ale Ligii Europa, în urma rezultatelor înregistrate în penultima etapă...

Muzica

Imagini rare cu Florin Salam și Roxana Dobre Cum au fost surprinși Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele...