Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Betty Salam Participă La „Asia Express” Alături De Soțul Ei. Cine E și Cu Ce Se Ocupă Cătălin Viș

betty salam si catalin la asia


Ieri, Antena 1 a anunțat cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Printre aceștia se numără și Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Ea e cunoscută în showbiz drept fiica cântărețului de manele Florin Salam, dar și ca artistă.

În schimb, Cătălin Vișănescu nu a apărut așa de des în lumina reflectoarelor. El formează un cuplu cu Betty Salam de aproape 10 ani și au împreună un băiețel, pe Mathias. Acesta e implicat în afaceri imobiliare.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Deși formează un cuplu de atâta vreme, Betty Salam și Cătălin Vișănescu nu au devenit soț și soție și în biserică. „Am inelul pe mână, dar nu am făcut nuntă în biserică, am făcut cununia civilă. Eu ca femeie sunt puțin mai diferită. Nu mă consider 100% feminină. Asta nu înseamnă că nu voi face nuntă.

M-am gândit împreună cu soțul meu că vom face nuntă peste doi ani, pentru că vrem să meargă totul strună. Nu vreau să ne grăbim. Nu vreau să fiu stresată. Vreau să am o nuntă frumoasă, liniștită. Nu mă văd prințesă. Mi-aș dori o rochie simplă, fără multe accesorii. Foarte puțin machiată, părul foarte simplu. Eu m-aș vedea pe o plajă, în picioarele goale.”, a declarat Betty Salam, recent, la un post de televiziune.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, declarații despre Asia Express 2024

Betty Salam: „Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant.

Știu că nu este o competiție uşor de dus și renunţăm la confortul nostru de acasă, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de soțul meu. Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră”.

Cătălin Vișănescu: „Am ales să concurăm la această emisiune deoarece este o nouă provocare pentru noi şi este şi prima dată când suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o întâlneşti de multe ori în viaţă şi asta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi place adrenalina, competiţia şi implicarea, iar în acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente.

Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a înfrunta provocări şi de a crea amintiri de neuitat alături de soţia mea. Abia aşteptăm să pornim în această aventură şi suntem hotărâţi să mergem până în finală. Totodată, ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie, dar să fim şi concentraţi cât de mult putem şi să dăm totul în această competiție!”.


Urmărește-ne pe Google News

      

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jocurile Paralimpice de la Paris 2024 vor avea loc între 28 august şi 8 septembrie. Se vor acorda 14 medalii de aur pe tot...

Sport

Clubul Lazio, ai cărui ultraşi sunt cunoscuţi pentru manifestări antisemite, a transmis un mesaj de Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, în care...

Sport

Conducătorul de joc sloven al echipei Dallas Mavericks, Luka Doncic, a marcat 73 de puncte în victoria, scor 148-143, în faţa formaţiei Atlanta Hawks,...

Muzica

Costel Corduneanu a murit în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, într-o clinică din Târgu Mureș. Presa locală menționează că,...