Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, nu a participat la înmormântarea mamei ei. Care a fost motivul și cine a luat această decizie

uhttps3A2F2Fa1.ro2Fuploads2Fmodules2Fnews2F02F20242F22F192F11102052Ffotojet 2024 02 19t112140 472


În urmă cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama pe când era doar un copil. Fănica, prima soție a manelistului, a pierdut lupta cu o boală cruntă la vârsta de 27 de ani.


Autor: Redacție a1.ro
Publicat: Luni, 19 Februarie 2024, 10:05
| Actualizat: Luni, 19 Februarie 2024, 11:23

Florin Salam, nu a participat la înmormântarea mamei ei. Care a fost motivul și cine a luat această decizie"/>

Galerie de imagini

În urmă cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei

Instagram

12 aprilie 2009 este ziua care i-a schimbat viața complet lui Florin Salam și copiilor săi. Ștefania Stoian, soția cântărețului a fost răpusă de ciroză hepatică la doar 27 de ani, lăsând în urmă doi copii minunați: o fată și un băiat.

Betty Salam, fiica artistului, avea 7 ani atunci când mama ei a fost condusă pe ultimul drum și înmormântată la Cimitirul Berceni II. Tânăra și fratele său, Dani, au fost crescuți de Florin Salam cu multă grijă și sacrificii.

Moartea Fănicăi a adus multă suferință și durere. La 15 ani de când aceasta s-a stins din viața, cei doi copii ai săi încă îi simt lipsa. Un detaliu pe care foarte puțini îl știau despre înmormântarea Ștefaniei Stoian este faptul că fiul și fiica ei nu au fost prezenți la înhumare.


Speak și Florin Ristei comentează episoadele din Power Couple România – La bine și la greu ▶️ Vezi primele episoade în AntenaPLAY!

Pe aceeași temă

De asemenea, Betty Salam a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că ea nu și-a văzut niciodată mama pe patul de spital, însă știa că a suferă de o boală cruntă. În prezent, tânăra și-o amintește pe femeie care i-a dat viața ca fiind o persoană cu zâmbetul pe buze și mereu optimistă.

Motivul pentru care Betty Salam, fiica lui Florin Salam, și fratele ei nu au fost prezenți la înmormântarea mamei lor

Fiica și fiul lui Florin Salam nu și-au putut conduce mama pe ultimul drum din dorința familiei de a-i proteja. Artistul și-a dorit să își țină departe cei doi copii de un impact emoționat ce i-ar fi putut afecta de-a lungul vieții.

Betty Salam își amintește că starea de sănătate a mamei sale s-a agravat în ultimele săptămâni de viața. Fănica a început să se simtă din ce în ce mai rău, stingându-se din viață pe 12 aprilie 2009.

„Mama a avut hepatită. Știm asta, știm cu toții. Mi-e greu să vorbesc despre lucrul ăsta. Eram acasă. Tot ce îmi aduc aminte este că s-a întâmplat în trei săptămâni. În viziunea mea, ea era în spital, într-o săptămână, după nu-mi mai aduc aminte nimic, ori mi-am șters eu din memorie.

La înmormântare nu am fost nici eu, nici fratele. Cineva a luat această decizie. Ori tatăl meu, ori mătușile mele”, a mărturisit fiica lui Florin Salam, conform viva.ro.

Fiica lui artistului este de părere că familia a luat o decizie corectă deoarece a rămas cu o amintire frumoasă a mamei sale. De altfel, Betty Salam a dezvăluit că nu își dorește să schimbe nimic din ce s-a întâmplat în trecut.

Pe aceeași temă

Recomandari A1

„Când a murit, eu nu am văzut-o. Și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. Nu aș fi vrut să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze. O știu pe mama mea cu o stare de bine. Am rămas cu imaginea asta. M-am gândit de multe ori la chestia asta. Nu mi-am dorit să mă duc în trecut”, a mai adăugat tânăra, conform sursei citate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

CCA a explicat, într-un comunicat postat duminică pe site-ul FRF, de ce a existat o întârziere semnificativă până când golul marcat de UTA Arad...

Sport

Simona Halep este prezentă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena, duminică seară, la Domeniul Ştirbey. Halep, care poartă o rochie elegantă neagră, a...

Muzica

Roxana Dobre a dezvăluit secretul care o menține în formă. Florin Salam are cu ce se mândri la capitolul soție. Roxana Dobre este o...

Sport

Jucătorul Ianis Hagi se căsătoreşte religios, duminică, cu Elena Tănase. Peste 500 de invitaţi aşteptaţi la nunta care are loc în ziua finalei de...