Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Betty Salam a apelat la ajutorul unui psiholog. Ce a făcut-o pe fiica celebrului artist să intre în cabinetul specialistului

c6c04eb8 d168 4699 b824 48c9c73b2861


Betty Salam se numără printre persoanele care, la un moment, au cerut ajutorul unui psiholog, din cauza problemelor cu care se confrunta.

​Betty Salam a mers la psiholog, la vârsta de 15 ani, după ce a trecut prin câteva evenimente care au marcat-o. Fiica lui Florin Salam nu a vrut să se dezvolte cu anumite traume emoționale și a cerut ajutorul specialiștilor.

De ce a ajuns Betty Salam la psiholog

Fiica lui Florin Salam a mărturisit că adolescența a venit cu multe schimbări în ceea ce o privește și, neprimind anumite răspunsuri pe care și le dorea, a decis să ceară ajutor. Fără să știe la acea vreme de ce, fugea de oameni, deoarece se temea de ei.

Aceasta și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea, mai ales că, în loc să aleagă oameni de calitatea, alegea să aibă multă lume alături, chiar dacă nu erau persoane care să o influențeze în bine.

„Simțeam nevoia să aud sau să aflu niște răspunsuri la niște întrebări pe care le aveam. Mă și simțeam nesigură, dintr-un anumit punct de vedere (…)

Mă frustra faptul că nu mai aveam încredere în nimeni, în absolut nimic. Aveam teamă de toată lumea, îmi era frică de oameni. Nu era OK. Eu mă cunosc, știu că sunt foarte prietenoasă, aveam foarte mulți amici, dar am învățat ceva: calitate, nu cantitate…la mine era invers”, a povestit aceasta, conform Playtech.

Betty a primit un tratament special din cauza numelui de familie

Deoarece numele de familie era cunoscut, nu puține erau persoanele care îi acordau un tratament preferențial. Cu toate acestea, Betty le-au cerut să nu mai facă diferențe între ea și ceilalți copii, deoarece nu agrea acest lucru.

Acest lucru a deranjat-o atât de tare, încât a început să o frustreze, mai ales că alegea să petreacă timp alături de persoane pe care le cunoștea personal.

„Nu încercam să stau cu oameni care nu mă cunosc personal, evitam. Am avut de mică grijă la asta. Să fiu sinceră, cel mai mult mă frustra faptul că toți stăteau pe lângă mine și că eu eram cel mai bine tratată dintr-un grup. Pe mine mă deranja asta, că vedeam diferența. Le-am spus să mă trateze exact cum îi tratează și pe ceilalți. Nu-mi place”, a mai precizat aceasta.

 

Sursa foto: Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Vicecampioana CSM Târgovişte este prima finalistă a Cupei României, după ce a eliminat sâmbătă, în semifinalele Turneului Final 4 de la Mioveni, campioana Volei...

Sport

Handbal: CSM Bucureşti, victorie cu SCM Rm. Vâlcea şi se califică în sferturile Cupei României Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Muzica

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, sunt împreună de nouă ani. Concurenții de la Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor sunt căsătoriți...

Sport

Karen Haceanov a triumfat, sâmbătă, la Qatar ExxonMobil Open şi a obţinut al şaselea său trofeu în circuit, primul din acest sezon. Jucătorul în...