Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Betty Salam a anunțat când va alea loc nunta ei și a lui Cătălin Vișănescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari:” Avem foarte multe…”

colaj betty


Betty Salam are o familie frumoasă și un soț iubitor. Artistă este căsătorită la starea civilă cu soțul ei, motiv pentru care toată lumea așteaptă cu sufletul la gură momentul în care cei doi se vor căsători religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat când va avea loc nunta lor!

Fiica lui Florin Salam are planuri mari pentru perioada următoare! Betty Salam are o carieră de succes și o familie frumoasă, iar unul dintre cele mai importante evenimente de pe lista ei este nunta. Artistă a anunțat când va avea loc marele eveniment, care, cu siguranță, va fi cu adevărat spectaculos!

Betty Salam a anunțat când va alea loc nunta ei și a lui Cătălin Vișănescu

Betty Salam s-a lansat în muzică încă de când era doar un copil, motiv pentru care a fost nevoită să muncească mulți ani la rând pentru a ajunge la inimile fanilor.

Proiectele nu se opresc aici, căci se pare că urmează surprize uriașe pentru fani. În ceea ce privește nunta, însă, a decis să lase lucrurile pentru viitor.

Din acest motiv și-a propus să se căsătorească religios cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, în anul 2025. Însă, cei doi nu sunt siguri în ce dată vor organiza nunta, având în vedere că timpul lor este deja ocupat pentru proiectele profesionale. Cătălin Vișănescu este un sprijin uriaș pentru Betty Salam și cel mai mare ajutor al ei.

” Noi suntem căsătoriți, dar nu în biserică, suntem cu acte. Ne axăm mai mult pe muncă. Avem foarte multe lucruri de făcut încât nu știm ce să facem. Noi ne gândeam anul viitor să facem, dar vedem. Important este că suntem împreună și ne iubim. Asta contează cel mai mult”, a spus Betty Salam, pe Instagram.

Artistă şi soțul ei se cunosc de nouă ani

Betty Salam și Cătălin Vișănescu formează un cuplu perfect, iar fiecare ocazie specială este sărbătorită cu o urare pe măsură. În urmă cu puțin timp, cei doi au împlinit nouă ani de când se cunosc, iar artista a transmis un mesaj special.

” Astăzi împlinim 9 ani de când ne-am cunoscut și ne-am plăcut. La mulți ani nouă! Te iubesc! Așa să fim pentru tot restul vieții”, a scris artistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Echipa olandeză PSV Eindhoven a bifat duminică, în deplasare, a 14-a victorie consecutivă din acest sezon, după 2-1 cu formaţia Feyenoord Rotterdam. Echipa antrenată...

Muzica

Betty Salam și Andrei Ursu s-ar număra printre concurenții noului sezon „Asia Express” Filmările noului sezon „Asia Express” vor începe în aproximativ două săptămâni,...

Sport

Echipa spaniolă Alaves, echipa lui Ianis Hagi, a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Mallorca, în etapa a 15-a din...

Sport

Gaziantep, echipa antrenată de românul Marius Şumudică, a fost învinsă duminică, în deplasare, scor 4-2, de echipa Kasimpaşa, într-un meci din etapa a 14-a...