Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fashion

Answear s-a lansat oficial si in Romania

Liderul pietei de fashion online din Polonia, Answear s-a lansat si in Romania. Este primul magazin online multibrand din Polonia, ofera pasionatilor de moda cele mai noi colectii ale brandurilor de top.
Brandul Answear.ro a fost lansat in anul 2011 si a avut cresteri spectaculoase de la an la an. In anul 2015 a inregistrat o crestere cu 50% mai mare decat anul trecut. De asemenea si in Romania inregistreaza o crestere accelerata in primii cinci ani de activitate.
Answear.ro a adunat de-a lungul anilor numai brand-uri cunoscute si care se regasesc in oferta magazinului online, acestea sunt printre cele mai cunoscute branduri din lume, (Vero Moda, Vero, Adidas, Nike, Adidas Original, New Balance, Levi’s, Wrangler, Lee, Pepe jeans, Diesel, Desigual, Tommy Hilfiger, Lacoste si multe altele).

Surprinzator este faptul ca uneori pretul produselor este sub pretul magazinelor offline, asta se datoreaza faptului ca Answear activeaza in marile piete si cu inregistrari voluminoase.

Answear se prezinta in Romania cu ultimele colectii de top ale celor mai celebre branduri din lume si cu produse 100% originale dar si prin multe reduceri, vouchere cadou, transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]

Articole recomandate