Connect with us

Hi, what are you looking for?

Turism

Aeroportul cu cea mai bună mâncare din lume. Câte restaurante are și ce fel de mâncare găsiți acolo

Aeroportul cu cea mai buna mancare din lume Cate restaurante

Călătoria prin aeroporturi poate fi mai mult decât o simplă tranzitare între destinații: poate fi o experiență culinară memorabilă, dacă ajungeți în aeroporturile cu cele mai bune restaurante din lume.

Iată care este aeroportul cu cea mai bună mâncare din lume. Trebuie să îl vizitați măcar o dată în viață!

Cea mai bună mâncare în aeroport – unde este

 Aeroportul Changi din Singapore se distinge prin varietatea sa impresionantă de restaurante, oferind călătorilor nu mai puțin de 64 de tipuri de preparate și peste 200 de restaurante de unde aceștia au ce alege. De la crabul cu chilli la preparatele rafinate de la Kam’s Roast, fiecare călător are posibilitatea de a se bucura de adevărate delicii gastronomice chiar înainte de a urca în avion.

Pe locul doi în topul aeroporturilor perfecte pentru gurmanzi se află Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta, un hub aglomerat care servește milioane de călători în fiecare an. Cu cele 121 de restaurante disponibile, oferind 38 de tipuri de preparate, acest aeroport reușește să îi impresioneze chiar și pe cei mai pretențioși pasionați de gastronomie. De la Atlanta Chophouse & Brewery la One Flew South, opțiunile sunt variate și satisfăcătoare.

Aeroportul changi singapore

Shutterstock

Locul trei în clasamentul realizat de Betway îi revine Aeroportului Haneda din Tokyo, cu cele 149 de restaurante disponibile. Deși numărul de tipuri de preparate este mai mic, doar 16, calitatea și autenticitatea preparatelor japoneze oferite aici sunt de neegalat. O călătorie culinară prin Haneda poate fi o experiență inedită și memorabilă pentru orice iubitor al bucătăriei japoneze, conform travelandleisure.com.

Betway a analizat cu atenție mai multe aspecte pentru a întocmi acest clasament, inclusiv numărul de restaurante, varietatea tipurilor de bucătării, recenziile Google și popularitatea pe Instagram. Acest lucru demonstrează că experiența culinară dintr-un aeroport poate fi la fel de importantă ca și călătoria în sine.

Indiferent de aeroportul ales pentru călătorie, specialiștii recomandă să vă rezervați suficient timp pentru a vă bucura pe deplin de aceste experiențe gastronomice unice. Ajungeți devreme la aeroport și acordați-vă timpul necesar pentru a explora și savura preparatele oferite de restaurantele locale sau internaționale disponibile acolo.

Alte aeroporturi unde se mănâncă bine

Aeroportul Internațional Los Angeles din SUA se remarcă nu doar ca un loc popular pentru a întâlni celebrități, ci și pentru varietatea sa de opțiuni culinare de calitate. Clasat ca al patrulea cel mai bun aeroport din Statele Unite, LAX se distinge prin oferta sa generoasă de restaurante care se adaptează la diferite alergii alimentare, ocupând chiar locul al șaptelea în lume în ceea ce privește mâncarea fără gluten.

Pe de altă parte, Aeroportul Internațional O’Hare din SUA, situat în Chicago, își câștigă locul meritat în această listă datorită performanțelor sale remarcabile în toate categoriile. Acest aeroport a fost cel mai aglomerat din lume între anii 1963 și 1998, motiv pentru care a fost necesar să ofere o varietate decentă de opțiuni alimentare pentru călători, având un impresionant număr de 130 de restaurante din care aceștia pot alege.

Aeroportul changi singapore

Shutterstock

Lista aeroporturilor internaționale cu oferte culinare deosebite include și Aeroportul Internațional Narita din Japonia. Deși este mult mai mic decât aeroportul principal din Tokyo, Narita se clasează mai sus pe această listă datorită ratingului mediu peste media celorlalte aeroporturi din topul 10 și a prețului mediu accesibil al felurilor de mâncare, care se situează la doar 6,30 lire sterline.

Aeroportul Internațional Jeju din Coreea de Sud impresionează și el prin oferta sa mică, dar consistentă de mâncăruri delicioase de tăiței și orez, perfecte pentru călătorii înfometați, scrie cntraveller.com.

Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth din SUA face parte din clasamentul aeroporturilor unde se mănâncă bine, fiind considerat al doilea cel mai bun aeroport din Statele Unite în ceea ce privește opțiunile culinare. Acest aeroport deservește atât orașele texane Dallas, cât și Fort Worth, oferind nu mai puțin de 125 de restaurante din care călătorii pot alege, având în plus cea mai mare medie de rating a restaurantelor din America, de 3,7 din 5 stele.

Aeroportul Internațional Taiwan Taoyuan din Taiwan este cel mai aglomerat aeroport din țară, situat chiar în afara capitalei Taipei. Aici, călătorii se pot bucura de prețuri accesibile la felurile de mâncare, cu un preț mediu de 4,53 lire sterline.

Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta din SUA, face și el parte din clasamentul citat mai sus, o locație care impresionează prin numărul său mare de restaurante fără gluten – 36 de opțiuni pentru cei care urmează o dietă fără gluten.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Aeroportul Internațional Incheon din Coreea de Sud este un hub impresionant, oferind nu mai puțin de 270 de restaurante, cu un rating solid de 3,2 stele din 5 și prețuri accesibile la felurile de mâncare. De asemenea, este cunoscut ca unul dintre cele mai curate aeroporturi din lume.

sport">

Articol recomandat de sport.ro

VIDEO Imagini cutremurătoare! Accidentare horror în Valencia – Real Madrid: jucătorii au rămas încremeniți pe teren
VIDEO Imagini cutremurătoare! Accidentare horror în Valencia - Real Madrid: jucătorii au rămas încremeniți pe teren
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Turism

Metrourile au apărut în Europa la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar de-a lungul anilor s-au dezvoltat în sisteme extrem de sofisticate și bine organizate....

Turism

 Printre tratamentele pe care le poți face aici se numără împachetările cu parafină, băi calde cu ape minerale și multe altele. În plus, Pucioasa...

Turism

Datează din anul 1711 și poartă hramul „Intrarea Maicii Domnului în Biserică”. Aceasta a fost inclusă pe lista de patrimoniu cultural mondial UNESCO, alături...

Turism

Mănăstirea Hurezi sau Horezu a fost înălțată în 1693 de Constantin Brâncoveanu și a fost inclusă în patrimoniul UNESCO.  Este cel mai vast ansamblu...

Turism

Un cunoscut bloger italian de călătorii s-a arătat entuziasmat de București, despre care spune că este ”o mică bijuterie”, unde s-a simțit mai în...

Articole recomandate