Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Adevărul despre scandalul dintre Dan Bursuc și Florin Salam. Lele încearcă să facă pace cu impresarul maneliștilor EXCLUSIV

dan bursuc florin salam 1


În urmă cu doar câteva săptămâni, a început un război între Dan Bursuc și Florin Salam, chiar pe platforma TikTok, acolo unde cei doi și-au aruncat cuvinte grele! Totul ar fi început atunci când impresarul maneliștilor s-a supărat pe Lele, iar Florin Salam a sărit în apărarea lui. Impresarul a afirmat că el l-a ajutat pe Lele în cariera muzicală, încă de când era doar un copil, iar acum acesta a decis să pună capăt colaborării cu Dan Bursuc. Avem noi informații de la impresar, despre disputa dintre el și Florin Salam. Mai mult decât atât, dacă acum câteva săptămâni nu s-ar fi gândit nimeni la o posibilă împăcare, iată că Lele ar încerca să facă pace cu Dan Bursuc. Avem declarații exclusive.

Noi detalii despre cearta dintre Dan Bursuc și Florin Salam: “Comportament 0!”

Într-un interviu oferit exclusiv pentru Playtech Știri, Dan Bursuc nu a ezitat să vorbească despre cearta dintre el și Florin Salam, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Noi detalii ies la iveală!

“Au fost niște discuții legate de intervenția lui Florin Salam, i-a luat partea unui copil, pe care eu l-am crescut de la 9 ani. Anul acesta, Lele m-a supărat pentru că a luat-o pe niște căi greșite. Pe mine m-a supărat Salam pentru că nu trebuia să intervină, să își dea cu părerea.

Am fost nevoit să ripostez. I-am spus să dea sfaturi bune, nu să facă ceea ce a făcut el în ultimii 10 ani. I-am spus să îndrume noua generație. El are doar o voce bună, comportament 0. Nu trebuie să strice și noile generații. Sunt supărat, pentru că poate instiga noile generații, iar eu muncesc să aduc oamenii cu care munesc, pe cele mai înalte culmi.

Eu îmi doresc să fiu un pedagog bun pentru ei. Fac meseria asta de 30 de ani. Cei care au studiat cu mine, trebuie să ajungă un exemplu, la fel ca și mine.”, ne-a declarat Dan Bursuc, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Lele vrea împăcarea cu Dan Bursuc: “Caută să îl iert”

Dacă acum câteva săptămâni părea să nu existe cale de împăcare între Dan Burusc și iubitul Andrei Volos, iată că, Lele a fi lăsat orgoliul deoparte și i-ar fi cerut iertare impresarului, semn că ar vrea să facă pace cu acesta.

“Lele intenționează să ia legătura cu mine. Probabil își dă seama că nu este în regulă să stau supărat pe el. El îmi trimite mesaje, ar vrea să îl iert. Aștept să termin sezonul. Este bine să dai șanse tinerilor, poate sunt greșelile adolescenței. Poate și-a dat seama că o discuție cu mine, în general…artiștii care au dispute cu mine, nu le pot aduce beneficii pe viitor.”, ne-a mai dezvăluit Dan Bursuc, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dan Bursuc, despre meseria de impresar!

Fiind impresar timp de 30 de ani, Dan Bursuc vorbește despre sacrificiile pe care le face în această meserie:

“Vacanțele mele sunt doar iarna, când termin evenimentele. Eu lucrez cu mulți artiști, am multe evenimentele și trebuie să supraveghez tot ce se întâmplă. Încrederea oamenilor și siguranța pe care o au artiștii atunci când colaborează cu mine, îmi place să tratez totul ca atare, pentru siguranța și respectul meu. Îmi place ceea ce fac și îmi place să fiu povestit frumos, de către oamenii care lucrează cu mine.”, ne-a mai spus impresarul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

GATA! Putin e TERMINAT! Anunț BOMBĂ: ‘Și-a semnat condamnarea la MOARTE’

Comentatorul cunoscut de milioane de oameni murit! Anunțul care a cutremurat milioane de fani

ȘOC! Doliu imens în showbiz. A MURIT ACUM un nume uriaș, toți românii îl plâng

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Made in Romania

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga...

Film

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga...

Sport

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga...

Muzica

Florin Salam, este cu siguranță unul dintre cei mai bogați cântăreți de petrecere, dar nu vrea să se deconspire. Cu toate acestea nu s-a...